Închide meniul

Marius Şumudică s-a întors la antrenamentele lui Gaziantep: „Revenirea a fost uimitoare”

Alex Masgras Publicat: 12 ianuarie 2024, 18:18

Reclamă
Marius Şumudică s-a întors la antrenamentele lui Gaziantep: „Revenirea a fost uimitoare

Prima reacţie a lui Marius Şumudică după ce Rapid a umilit FCSB

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Profimedia

Marius Şumudică s-a întors la antrenamentele lui Gaziantep. Antrenorul român a avut probleme grave încă de la finalul anului 2023, atunci când a fost depistat cu Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românul a revenit în Turcia, dar problemele s-au agravat, fiind nevoit să se interneze în spital. Din fericire, starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit şi a fost externat, iar acum a revenit la antrenamentele lui Gaziantep.

Marius Şumudică s-a întors la antrenamentele lui Gaziantep

Presa din Turcia a scris despre revenirea lui Şumudică, iar jurnaliştii turci au fost impresionaţi de antrenorul român. În ciuda ploii abundente, Şumudică a ţinut un antrenament intens, înaintea meciului cu Fenerbahce:

„Revenirea lui Șumudică a fost uimitoare. Șumudică a fost prezent la ultimul antrenament dinaintea meciului cu Fenerbahçe și a dat avertismente foarte dure jucătorilor sai, a spus că vrea să câștige. A avut un antrenament intens, în ciuda ploii abundente, a oprit frecvent antrenamentul și și-a avertizat jucătorii. Antrenorul român, care sufla la propriu, a declarat că nu o vor lăsa pe Fenerbahçe să câștige”, au scris cei de la telgraf.net.

Pe 14 ianuarie, Gaziantep va primi vizita celor de la Fenerbahce. Liderul are 50 de puncte, fiind la două puncte deasupra marii rivale Galatasaray, ocupanta locului 2. De partea cealaltă, Gaziantep se află pe locul 14, cu 21 de puncte.

Reclamă

Fără Marius Șumudică pe bancă, Florin Niță a salvat-o pe Gaziantep

Fără Marius Șumudică pe bancă, Florin Niță a salvat-o pe Gaziantep. Fostul portar al echipei naționale, ajuns acum la 36 de ani, a fost eroul echipei pregătite de „Șumi”, într-un meci care a contat pentru etapa cu numărul 16 a sezonului din campionatul Turciei.

Marius Șumudică nu a fost pe banca celor de la Gaziantep la această partidă, din cauza faptului că se află în spital. Tehnicianul român a fost infectat cu virusul Covid-19, iar, din cauza faptului că starea acestuia s-a agravat, a fost transportat cu ambulanța la spital.

În cadrul duelului cu Hatayspor, Florin Niță a fost eroul celor de la Gaziantep. Fostul portar al echipei naționale a scos nu mai puțin de 8 șuturi dificile ale aversarilor și a contribuit decisiv la punctul obținut de formația sa.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, românul a încasat un gol, dar reușita a fost anulată de oficialii din camera VAR.

După această prestație, Florin Niță a fost notat cu 9,0 de către specialiștii de la sofascore.ro. Pentru Gaziantep au jucat și Denis Drăguș, Alexandru Maxim și Junior Morais, fost jucător la Astra, FCSB sau Rapid. Drăguș a primit nota de 6,2, Maxim a fost notat cu 6,9, în timp ce fundașul brazilian a primit nota de 6,9.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și