Închide meniul

Gaziantep, mesaj de luptă după revenirea lui Marius Şumudică! Ce a transmis clubul înaintea marelui meci cu Fenerbahce

Alex Masgras Publicat: 13 ianuarie 2024, 19:49

Reclamă
Gaziantep, mesaj de luptă după revenirea lui Marius Şumudică! Ce a transmis clubul înaintea marelui meci cu Fenerbahce

Gaziantep, mesaj de luptă după revenirea lui Marius Şumudică

Marius Şumudică, în timpul unui antrenament / gaziantepfk.org

Gaziantep a transmis un mesaj de luptă după revenirea lui Marius Şumudică! Antrenorul român s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimele săptămâni şi a fost chiar şi internat în spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19 şi pneumonie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din fericire, el a revenit alături de jucători de la Gaziantep şi a efectuat ultimele antrenamente înaintea duelului cu liderul din Turcia, Fenerbahce.

Gaziantep, mesaj de luptă după revenirea lui Marius Şumudică!

Clubul turc a postat fotografii de la ultima şedinţă de pregătire dinaintea duelului cu Fenerbahce. În imagini apar Marius Şumudică, Junior Moraes şi Alexandru Maxim. Toţi jucătorii din lotul lui Gaziantep păreau extrem de montanţi pentru partida de pe teren propriu cu Fenerbahce

Mesajul transmis de Gaziantep a fost foarte clar pentru liderul din Turcia: „Suntem pregătiţi pentru Fenerbahce”, au scris cei de la Gaziantep pe pagina oficială de Instagram.

Gaziantep a efectuat un antrenament de o oră şi 15 minute. Potrivit clubului turc, Marius Şumudică s-a concentrat asupra detaliilor tactice.

Reclamă

Marius Şumudică s-a întors la antrenamentele lui Gaziantep

Presa din Turcia a scris despre revenirea lui Şumudică, iar jurnaliştii turci au fost impresionaţi de antrenorul român. În ciuda ploii abundente, Şumudică a ţinut un antrenament intens, înaintea meciului cu Fenerbahce:

„Revenirea lui Șumudică a fost uimitoare. Șumudică a fost prezent la ultimul antrenament dinaintea meciului cu Fenerbahçe și a dat avertismente foarte dure jucătorilor sai, a spus că vrea să câștige. A avut un antrenament intens, în ciuda ploii abundente, a oprit frecvent antrenamentul și și-a avertizat jucătorii. Antrenorul român, care sufla la propriu, a declarat că nu o vor lăsa pe Fenerbahçe să câștige”, au scris cei de la telgraf.net.

Pe 14 ianuarie, Gaziantep va primi vizita celor de la Fenerbahce. Liderul are 50 de puncte, fiind la două puncte deasupra marii rivale Galatasaray, ocupanta locului 2. De partea cealaltă, Gaziantep se află pe locul 14, cu 21 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și