Închide meniul

Andrei Nicolescu a dezvăluit cum a fost „trădat” de Gigi Becali. Motivul pentru care Dinamo nu a reușit să transfere de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 13 ianuarie 2024, 20:47

Reclamă
Andrei Nicolescu a dezvăluit cum a fost trădat” de Gigi Becali. Motivul pentru care Dinamo nu a reușit să transfere de la FCSB

Andrei Nicolescu a dezvăluit cum a fost „trădat” de Gigi Becali.

Andrei Nicolescu, în timpul conferinţei de presă în care a fost prezentat Zeljko Kopic / Antena Sport

Andrei Nicolescu a dezvăluit cum a fost „trădat” de Gigi Becali. Administratorul special al formației din Ștefan cel Mare a vorbit despre motivul pentru care echipa pe care o reprezintă nu a reușit să transfere de la FCSB, în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul de la Dinamo a purtat o discuție cu patronul de la FCSB, în ceea ce privește un posibil transfer al lui Damjan Djokovic. Totuși, mutarea nu s-a mai realizat, iar mijlocașul a ajuns, în cele din urmă, la Rapid.

Andrei Nicolescu a dezvăluit cum a fost „trădat” de Gigi Becali. Discuția dintre cei doi, făcută publică

Administratorul special de la Dinamo s-a declarat deranjat de atitudinea lui Gigi Becali, care a făcut publică discuția pe care au purtat-o, chiar dacă cei doi s-au înțeles ca aceasta să rămână privată.

Totuși, Andrei Nicolescu a spus că se aștepta ca Gigi Becali să dezvăluie interesul lui Dinamo pentru Damjan Djokovic. De asemenea, oficialul din Ștefan cel Mare a mai spus că și-a asumat ca un astfel de lucru să se întâmple, atunci când l-a contactat pe patronul de la FCSB.

„Eu mi-am asumat atunci când am vorbit cu domnul Becali despre chestia asta (n.n. transferuri de la FCSB la Dinamo). Știam ce se întâmplă, deși noi am discutat că rămâne o discuție între noi. A fost publică.

Reclamă

Nu-i o problemă, eu știam care era interesul meu la acel moment și ce îmi doream să aflu ca informație și în ce măsură ne putem plia pe ceea ce se întâmplă acolo. Am avut o discuție foarte, foarte civilizată”, a spus Andrei Nicolescu, citat de prosport.ro.

Iată declarația lui Gigi Becali, prin care a dezvăluit că Dinamo dorea să îl transfere pe Damjan Djokovic:

„I-am spus să-l ia și pe Djokovic dacă vrea, l-a contactat și pe el. Nu știu, să vedem. I-am zis să-i convingă și eu le dau bani ca să închid cu ei. Dacă le dă 15.000, părerea mea e că merg”, spunea Gigi Becali, înainte de Crăciun, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Zeljko Kopic, promisiune uriașă pentru fanii lui Dinamo

Zeljko Kopic a tras concluziile, după meciurile amicale ale lui Dinamo, din cantonamentul din Turcia. Acesta a transmis că și-a îndeplinit toate obiectivele stabilite pentru acest stagiu de pregătire de iarnă, mărturisind că acum jucătorii trebuie să se pregătească pentru duelul cu Petrolul.

„Am făcut tot ce ne-am propus în acest cantonament. Sunt mulțumit de multe lucruri și de faptul că nu am avut mari probleme cu accidentările. În ceea ce privește meciurile, la primul am avut o primă repriză ok, dar le-am dat adversarilor șanse pe anumite tranziții, iar acesta a fost un aspect care nu m-a mulțumit. A doua repriză a fost mult mai bună.

(n.r – despre transferurile așteptate) Știți regulile din România. Trebuie să trimitem lista cu jucători către Federație. În următoarele zile va trebui să iau anumite decizii. Mă aștept să avem anumiți jucători care vor semna, însă nu pot spune sigur. Lucrăm la acest aspect și voi da totul pentru a lua cele mai bune decizii pentru club

(N.r. Dinamo va supraviețui?) Vom supraviețui!”, a transmis Zeljko Kopic, la revenirea în țară.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu 23:30 Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1 23:10 Dinamo – UTA 2-0! Dinamo şi FC Botoşani vor juca baraj pentru menţinerea în Liga 1. FCU Craiova şi FC Voluntari au retrogradat 23:00 LIVE VIDEOFC Porto – Boavista se joacă ACUM în AntenaPLAY! Benfica – Arouca 5-0! Spectacol total în Liga Portugal 22:56 VIDEO & FOTOUltraşii lui PSG şi-au luat la revedere de la Kylian Mbappe! Imagini fabuloase de pe Parc des Princes 22:50 Românii au dat recital pentru Gaziantep: dublă Dennis Drăguş, trei assist-uri Alex Maxim 22:11 Mesajul afişat de fanii lui Dinamo pentru Mircea Lucescu în timpul meciului capital pentru salvarea de la retrogradare 22:00 VIDEOPAOK – Olympiacos 2-0 a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu continuă asaltul spre titlu, după victoria uriaşă din derby 21:16 Alex Ioniţă a dat de pământ cu fanii FCSB-ului, care l-au ironizat pe Arena Naţională! Replică devastatoare a fostului rapidist 21:02 Gloria Bistriţa, înfrângere dramatică în finala EHF European League! Echipa lui Pera a rămas fără două jucătoare în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și