Închide meniul

Zeljko Kopic, promisiune uriașă pentru fanii lui Dinamo: „Vom supraviețui!” Ce a spus despre transferuri

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2024, 15:25

Reclamă
Zeljko Kopic, promisiune uriașă pentru fanii lui Dinamo: Vom supraviețui!” Ce a spus despre transferuri

Zeljko Kopic, promisiune uriașă pentru fanii lui Dinamo

Zeljko Kopic, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Zeljko Kopic a făcut o promisiune uriașă pe fanii lui Dinamo. Antrenorul croat a dat asigurări că echipa din Ștefan cel Mare va „supraviețui” și nu va retrograda, la finalul acestui sezon. De asemenea, tehnicianul „câinilor” a declarat că așteaptă în continuare transferuri, după venirea lui Darko Velkovski.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a încheiat anul într-o notă pozitivă, după victoriile cu Botoșani și Voluntari. „Câinii” se vor duela, în primul meci oficial din 2024 din Liga 1, cu Petrolul, meciul fiind programat pe 20 ianuarie.

Zeljko Kopic, promisiune uriașă pentru fanii lui Dinamo

Zeljko Kopic a tras concluziile, după meciurile amicale ale lui Dinamo, din cantonamentul din Turcia. Acesta a transmis că și-a îndeplinit toate obiectivele stabilite pentru acest stagiu de pregătire de iarnă, mărturisind că acum jucătorii trebuie să se pregătească pentru duelul cu Petrolul.

De asemenea, Kopic a transmis că așteaptă în continuare jucători noi sub comanda sa, la Dinamo, mărturisind că se implică activ în mutările care se pregătesc la club.

„Am făcut tot ce ne-am propus în acest cantonament. Sunt mulțumit de multe lucruri și de faptul că nu am avut mari probleme cu accidentările. În ceea ce privește meciurile, la primul am avut o primă repriză ok, dar le-am dat adversarilor șanse pe anumite tranziții, iar acesta a fost un aspect care nu m-a mulțumit. A doua repriză a fost mult mai bună.

Reclamă

În meciul cu Charleroi, primele 60 de minute au fost excelente, am văzut multe lucruri bune contra unei echipe de calitate. Apoi, la următoarele 30 de minute, nu am fost la nivelul dorit, am făcut multe greșeli tactice, însă trebuie să fiu mulțumit de munca jucătorilor și să schimb ceea ce nu a fost la nivelul așteptărilor. Trebuie să fim pregătiți pentru primul meci, cel cu Petrolul.

(n.r – despre transferurile așteptate) Știți regulile din România. Trebuie să trimitem lista cu jucători către Federație. În următoarele zile va trebui să iau anumite decizii. Mă aștept să avem anumiți jucători care vor semna, însă nu pot spune sigur. Lucrăm la acest aspect și voi da totul pentru a lua cele mai bune decizii pentru club”, a spus Zeljko Kopic, la revenirea în țară.

(N.r. Dinamo va supraviețui?) Vom supraviețui!”, a transmis Zeljko Kopic, la revenirea în țară.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Nicolescu a anunțat noi transferuri la Dinamo

Andrei Nicolescu a anunțat noi transferuri la Dinamo. Administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare a dezvăluit că trei jucători sunt în vizorul său și ar putea semna cu „câinii”. De asemenea, oficialul alb-roșilor a tras concluziile și după rezultatele înregistrate de echipă, în cantonamentul din Antalya.

Eu am spus că-mi doresc cel puțin două transferuri în cantonament, am reușit unul. La al doilea a fost o situație pe care nu vreau să o comentez. Avem 3 sau 4 ținte, dar care sunt la un nivel și este foarte greu de negociat acum la început de ianuarie. Nu vorbim că nu mai vin, noi mai avem 3 sau 4 transferuri de făcut, suntem în discuții, negocieri și totul depinde de detalii.

Cred că rezultatele lui se vor vedea începând de luna viitoare. Abia acum și-a făcut și el temele și a început un plan pentru fiecare jucător.

(n.r. despre meciul cu Petrolul) E un meci foarte greu pentru ambele echipe, cine va fi stabil mental și fără greșeală va câștiga meciul”, a declarat Andrei Nicolescu, la revenirea în țară.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:21 „A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege” 23:04 Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!” 23:01 Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă 22:46 Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi 22:29 Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare 22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi 21:37 Faza serii, după ce Universitatea Craiova l-a omagiat pe Ion Oblemenco. Ce s-a întâmplat cu un tricou cu chipul legendei 21:24 NEWS ALERTDan Şucu a bătut palma cu noul antrenor al Rapidului! Când va fi făcut anunţul oficial. Lovitură de proporţii dată de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și