Închide meniul

Andrei Nicolescu a dezvăluit cum a fost „trădat” de Gigi Becali. Motivul pentru care Dinamo nu a reușit să transfere de la FCSB

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 ianuarie 2024, 20:47

Andrei Nicolescu a dezvăluit cum a fost trădat” de Gigi Becali. Motivul pentru care Dinamo nu a reușit să transfere de la FCSB

Andrei Nicolescu a dezvăluit cum a fost „trădat” de Gigi Becali.

Andrei Nicolescu, în timpul conferinţei de presă în care a fost prezentat Zeljko Kopic / Antena Sport

Andrei Nicolescu a dezvăluit cum a fost „trădat” de Gigi Becali. Administratorul special al formației din Ștefan cel Mare a vorbit despre motivul pentru care echipa pe care o reprezintă nu a reușit să transfere de la FCSB, în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul de la Dinamo a purtat o discuție cu patronul de la FCSB, în ceea ce privește un posibil transfer al lui Damjan Djokovic. Totuși, mutarea nu s-a mai realizat, iar mijlocașul a ajuns, în cele din urmă, la Rapid.

Andrei Nicolescu a dezvăluit cum a fost „trădat” de Gigi Becali. Discuția dintre cei doi, făcută publică

Administratorul special de la Dinamo s-a declarat deranjat de atitudinea lui Gigi Becali, care a făcut publică discuția pe care au purtat-o, chiar dacă cei doi s-au înțeles ca aceasta să rămână privată.

Totuși, Andrei Nicolescu a spus că se aștepta ca Gigi Becali să dezvăluie interesul lui Dinamo pentru Damjan Djokovic. De asemenea, oficialul din Ștefan cel Mare a mai spus că și-a asumat ca un astfel de lucru să se întâmple, atunci când l-a contactat pe patronul de la FCSB.

„Eu mi-am asumat atunci când am vorbit cu domnul Becali despre chestia asta (n.n. transferuri de la FCSB la Dinamo). Știam ce se întâmplă, deși noi am discutat că rămâne o discuție între noi. A fost publică.

Reclamă

Nu-i o problemă, eu știam care era interesul meu la acel moment și ce îmi doream să aflu ca informație și în ce măsură ne putem plia pe ceea ce se întâmplă acolo. Am avut o discuție foarte, foarte civilizată”, a spus Andrei Nicolescu, citat de prosport.ro.

Iată declarația lui Gigi Becali, prin care a dezvăluit că Dinamo dorea să îl transfere pe Damjan Djokovic:

„I-am spus să-l ia și pe Djokovic dacă vrea, l-a contactat și pe el. Nu știu, să vedem. I-am zis să-i convingă și eu le dau bani ca să închid cu ei. Dacă le dă 15.000, părerea mea e că merg”, spunea Gigi Becali, înainte de Crăciun, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Zeljko Kopic, promisiune uriașă pentru fanii lui Dinamo

Zeljko Kopic a tras concluziile, după meciurile amicale ale lui Dinamo, din cantonamentul din Turcia. Acesta a transmis că și-a îndeplinit toate obiectivele stabilite pentru acest stagiu de pregătire de iarnă, mărturisind că acum jucătorii trebuie să se pregătească pentru duelul cu Petrolul.

„Am făcut tot ce ne-am propus în acest cantonament. Sunt mulțumit de multe lucruri și de faptul că nu am avut mari probleme cu accidentările. În ceea ce privește meciurile, la primul am avut o primă repriză ok, dar le-am dat adversarilor șanse pe anumite tranziții, iar acesta a fost un aspect care nu m-a mulțumit. A doua repriză a fost mult mai bună.

(n.r – despre transferurile așteptate) Știți regulile din România. Trebuie să trimitem lista cu jucători către Federație. În următoarele zile va trebui să iau anumite decizii. Mă aștept să avem anumiți jucători care vor semna, însă nu pot spune sigur. Lucrăm la acest aspect și voi da totul pentru a lua cele mai bune decizii pentru club

(N.r. Dinamo va supraviețui?) Vom supraviețui!”, a transmis Zeljko Kopic, la revenirea în țară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și