Închide meniul

Bilbao – Alaves 2-0. Ianis Hagi, OUT din Cupa Spaniei. Românul a jucat tot meciul şi a ratat o ocazie mare

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 ianuarie 2024, 23:28 / Actualizat: 17 ianuarie 2024, 8:11

Reclamă
Bilbao – Alaves 2-0. Ianis Hagi, OUT din Cupa Spaniei. Românul a jucat tot meciul şi a ratat o ocazie mare

Bilbao - Alaves, 22:00, LIVE SCORE

Ianis Hagi / Profimedia

Bilbao – Alaves 2-0. Ianis Hagi este OUT din Cupa Spaniei, după ce echipa sa a pierdut fără drept de apel partida de la Bilbao. Românul a jucat tot meciul şi a avut o ocazie de a marca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 5 al partidei, Ianis Hagi a şutat la colțul scurt, dar Agirrezabala a reuşit să pareze şutul. Golurile victoriei pentru Bilabo au fost marcate de Villalibre, în minutele 28 şi 60.

Fără gol în La Liga după ce a semnat cu Alaves, mijlocașul român rămâne cu „dubla” dinn meciul din Cupă cu Deportivo Murcia. A marcat atunci în victoria de poveste, scor 10-0.

Bilbao – Alaves 2-0. Ianis Hagi, OUT din Cupa Spaniei

Min. 90+3: FINAL DE MECI! Echipa lui Ianis Hagi a fost eliminată din Cupa Spaniei. Internaţionalul român a jucat tot meciul.

Min. 60: Athletic Bilbao – Alaves 2-0. „Dublă” pentru Villalibre! Echipa lui Ianis Hagi este aproape de eliminarea din Cupa Spaniei.

Reclamă

Min. 28: Athletic Bilbao – Alaves 1-0. Villalibre a marcat cu un șut superb, din întoarcere. A trimis mingea la colțul scurt, în vinclul porții adverse. Fostul jucător al lui Alaves a refuzat să se bucure.

Min. 1: A început meciul!

Athletic Bilbao: Agirrezabala – de Marcos, Vivian, Paredes, Lekue – Herrera, Prados – Berenguer, Sancet, Muniain – Villalibre
Antrenor: Ernesto Valverde

Reclamă 4 / 0/3

Deportivo Alaves: Sivera – Sola, Tenaglia, Gonzalez, Duarte – Alkain, Blanco, Benavidez, Hagi – Simeone, Omorodion
Antrenor: Luis Garcia

Ianis Hagi are cel mai mare salariu, dintre jucătorii lui Alaves

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Alaves, la începutul sezonului. Fiul „Regelui” nu a impresionat la formaţia din La Liga, fiind rezervă neutilizată în ultimele două meciuri de campionat.

Jurnaliştii iberici au analizat salariile jucătorilor din Spania, şi au constatat faptul că Alaves are cea mai mică medie salarială, anume 500.000 de euro.

Totuşi, un singur jucător câştigă peste media de jumătate de milion de euro, iar acela este Ianis Hagi. Internaţionalul român de 25 de ani ar avea un salariu de 720.000 de euro, după ce la Rangers încasa nu mai puţin de 1,3 milioane de euro, anual.

Cel mai probabil, Ianis Hagi a renunţat la o parte din salariu, atunci când a ales să se transfere la Alaves. De asemenea, mai există şi posibilitatea ca Rangers să-i achite diferenţa de până la 1,3 milioane de euro, dat fiind faptul că românul este în continuare sub contract cu formaţia scoţiană.

Astfel, în cazul în care Ianis Hagi ar avea salariul fix de 720.000 de euro la Alaves, asta înseamnă că internaţionalul român încasează lunar suma de 60.000 de euro.

De la momentul transferului în La Liga, Ianis Hagi a bifat 17 meciuri pentru Alaves. Fiul „Regelui” a reuşit să marcheze două goluri, ambele într-un meci din Cupa Spaniei.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:22 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului Vezi toate știrile
Citește și