Închide meniul

Ianis Hagi are cel mai mare salariu, dintre jucătorii lui Alaves! Cât câştigă fiul „Regelui” în Spania

Viviana Moraru Publicat: 15 ianuarie 2024, 17:17

Reclamă
Ianis Hagi are cel mai mare salariu, dintre jucătorii lui Alaves! Cât câştigă fiul „Regelui în Spania

Bilbao - Alaves, 22:00, LIVE SCORE

Ianis Hagi / Profimedia

Ianis Hagi are cel mai mare salariu, dintre jucătorii lui Alaves. S-a aflat cât câştigă anual fiul „Regelui” în Spania, fiind cel mai bine plătit fotbalist din echipa sa. Concret, conform presei iberice, Hagi Jr ar avea un salariu de 720.000 de euro, pe an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Alaves, la începutul sezonului. Fiul „Regelui” nu a impresionat la formaţia din La Liga, fiind rezervă neutilizată în ultimele două meciuri de campionat.

Ianis Hagi are cel mai mare salariu, dintre jucătorii lui Alaves

Jurnaliştii iberici au analizat salariile jucătorilor din Spania, şi au constatat faptul că Alaves are cea mai mică medie salarială, anume 500.000 de euro.

Totuşi, un singur jucător câştigă peste media de jumătate de milion de euro, iar acela este Ianis Hagi. Internaţionalul român de 25 de ani ar avea un salariu de 720.000 de euro, după ce la Rangers încasa nu mai puţin de 1,3 milioane de euro, anual.

Cel mai probabil, Ianis Hagi a renunţat la o parte din salariu, atunci când a ales să se transfere la Alaves. De asemenea, mai există şi posibilitatea ca Rangers să-i achite diferenţa de până la 1,3 milioane de euro, dat fiind faptul că românul este în continuare sub contract cu formaţia scoţiană.

Reclamă

Astfel, în cazul în care Ianis Hagi ar avea salariul fix de 720.000 de euro la Alaves, asta înseamnă că internaţionalul român încasează lunar suma de 60.000 de euro.

De la momentul transferului în La Liga, Ianis Hagi a bifat 17 meciuri pentru Alaves. Fiul „Regelui” a reuşit să marcheze două goluri, ambele într-un meci din Cupa Spaniei.

Gafa făcută de Rangers în momentul în care l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Deportivo Alaves

Jurnaliștii scoțieni au anunțat care a fost gafa făcută de Rangers în momentul în care l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Deportivo Alaves. Internaționalul român ar fi fost dorit înapoi la Glasgow, dar sunt probleme în contractul făcut de șefii clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit rangersnews.uk, Clement a avut surpriza să afle că în contractul întocmit de șefii clubului nu a fost inclusă opțiunea de a îl readuce pe Ianis Hagi în perioada de transferuri din iarnă. Este o clauză care, în mod normal, se introduce de fiecare dată când un jucător pleacă sub formă de împrumut.

Inițial, oficialii lui Rangers ar fi lăsat de înțeles că Ianis Hagi poate reveni oricând la club, în cazul în care Philippe Clement își dorește asta. „Putem, depinde de antrenor”, au transmis aceștia.

Astfel, pentru a îl aduce pe Ianis Hagi înapoi în Scoția, e nevoie ca Deportivo Alaves să își dea acordul. „Philippe Clement a rămas fidel stilului său și a refuzat să comenteze situația lui Ianis, atunci când un reporter turc l-a întrebat despre acest lucru„, anunță sursa citată.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și