Închide meniul

Bilbao – Alaves 2-0. Ianis Hagi, OUT din Cupa Spaniei. Românul a jucat tot meciul şi a ratat o ocazie mare

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 ianuarie 2024, 23:28 / Actualizat: 17 ianuarie 2024, 8:11

Bilbao – Alaves 2-0. Ianis Hagi, OUT din Cupa Spaniei. Românul a jucat tot meciul şi a ratat o ocazie mare

Bilbao - Alaves, 22:00, LIVE SCORE

Ianis Hagi / Profimedia

Bilbao – Alaves 2-0. Ianis Hagi este OUT din Cupa Spaniei, după ce echipa sa a pierdut fără drept de apel partida de la Bilbao. Românul a jucat tot meciul şi a avut o ocazie de a marca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 5 al partidei, Ianis Hagi a şutat la colțul scurt, dar Agirrezabala a reuşit să pareze şutul. Golurile victoriei pentru Bilabo au fost marcate de Villalibre, în minutele 28 şi 60.

Fără gol în La Liga după ce a semnat cu Alaves, mijlocașul român rămâne cu „dubla” dinn meciul din Cupă cu Deportivo Murcia. A marcat atunci în victoria de poveste, scor 10-0.

Bilbao – Alaves 2-0. Ianis Hagi, OUT din Cupa Spaniei

Min. 90+3: FINAL DE MECI! Echipa lui Ianis Hagi a fost eliminată din Cupa Spaniei. Internaţionalul român a jucat tot meciul.

Min. 60: Athletic Bilbao – Alaves 2-0. „Dublă” pentru Villalibre! Echipa lui Ianis Hagi este aproape de eliminarea din Cupa Spaniei.

Reclamă

Min. 28: Athletic Bilbao – Alaves 1-0. Villalibre a marcat cu un șut superb, din întoarcere. A trimis mingea la colțul scurt, în vinclul porții adverse. Fostul jucător al lui Alaves a refuzat să se bucure.

Min. 1: A început meciul!

Athletic Bilbao: Agirrezabala – de Marcos, Vivian, Paredes, Lekue – Herrera, Prados – Berenguer, Sancet, Muniain – Villalibre
Antrenor: Ernesto Valverde

Reclamă 4 / 0/3

Deportivo Alaves: Sivera – Sola, Tenaglia, Gonzalez, Duarte – Alkain, Blanco, Benavidez, Hagi – Simeone, Omorodion
Antrenor: Luis Garcia

Ianis Hagi are cel mai mare salariu, dintre jucătorii lui Alaves

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Alaves, la începutul sezonului. Fiul „Regelui” nu a impresionat la formaţia din La Liga, fiind rezervă neutilizată în ultimele două meciuri de campionat.

Jurnaliştii iberici au analizat salariile jucătorilor din Spania, şi au constatat faptul că Alaves are cea mai mică medie salarială, anume 500.000 de euro.

Totuşi, un singur jucător câştigă peste media de jumătate de milion de euro, iar acela este Ianis Hagi. Internaţionalul român de 25 de ani ar avea un salariu de 720.000 de euro, după ce la Rangers încasa nu mai puţin de 1,3 milioane de euro, anual.

Cel mai probabil, Ianis Hagi a renunţat la o parte din salariu, atunci când a ales să se transfere la Alaves. De asemenea, mai există şi posibilitatea ca Rangers să-i achite diferenţa de până la 1,3 milioane de euro, dat fiind faptul că românul este în continuare sub contract cu formaţia scoţiană.

Astfel, în cazul în care Ianis Hagi ar avea salariul fix de 720.000 de euro la Alaves, asta înseamnă că internaţionalul român încasează lunar suma de 60.000 de euro.

De la momentul transferului în La Liga, Ianis Hagi a bifat 17 meciuri pentru Alaves. Fiul „Regelui” a reuşit să marcheze două goluri, ambele într-un meci din Cupa Spaniei.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și