Închide meniul

Reacţia lui Zeljko Kopic, după ultimul transfer anunţat de Dinamo: „Se va potrivi perfect în echipa noastră!”

Viviana Moraru Publicat: 17 ianuarie 2024, 8:49

Reclamă
Reacţia lui Zeljko Kopic, după ultimul transfer anunţat de Dinamo: „Se va potrivi perfect în echipa noastră!

Reacţia lui Zeljko Kopic, după ultimul transfer anunţat de Dinamo

Zeljko Kopic, în timpul unui meci la Dinamo / Hepta

Reacţia lui Zeljko Kopic, după ultimul transfer anunţat de Dinamo, nu a întârziat să apară. Antrenorul croat al „câinilor” s-a declarat convins de faptul că Domagoj Pavicic va aduce un plus la formaţia din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Domagoj Pavicic este al doilea jucător transferat de Dinamo, în această iarnă. „Câinii” şi-au mai asigurat şi serviciile lui Darko Velkovski, fundaş central nord-macedonean, cotat la 1,8 milioane de euro.

Reacţia lui Zeljko Kopic, după ultimul transfer anunţat de Dinamo

Conform gsp.ro, Domagoj Pavicic va ajunge miercuri în Bucureşti, şi se va alătura imediat lotului condus de Zeljko Kopic. Mijlocaşul croat nu va intra în planurile antrenorului pentru primul meci al lui Dinamo, din 2024, cu Petrolul, însă ar putea debuta în tricoul „câinilor” în derby-ul cu Rapid.

Zeljko Kopic s-a declarat încântat de transferul lui Domagoj Pavicic la Dinamo. Antrenorul îl cunoaşte perfect pe mijlocaşul croat, deoarece i-a fost tehnician la Dinamo Zagreb, cât şi director al academiei.

„Domagoj este un fotbalist care a crescut la academia lui Dinamo Zagreb. Este un fotbalist cu abilități tehnice excelente și înțelege foarte bine jocul. Sunt ferm convins că el se va potrivi foarte bine în echipa noastră”, a declarat Zeljko Kopic, conform gsp.ro.

Reclamă
Reclamă

În acest sezon, Domagoj Pavicic a bifat şase meciuri la Aris Salonic, patru dintre ele în preliminariile Conference League, şi alte două în campionat. Mijlocaşul de 29 de ani este cotat la 700.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

Dinamo a făcut al doilea transfer al iernii

Dinamo a făcut al doilea transfer al iernii. Domagoj Pavičić, un jucător care a câștigat 4 titluri cu Dinamo Zagreb, a semnat cu alb-roșiii. Mijlocașul croat în vârstă de 29 de ani este noua achiziție a grupării din Ștefan cel Mare.

Pavicic are o cotă de piață de 700.000 de euro. Este fost internațional de tineret al Croației și a jucat ultima dată pentru Aris Salonic.

Reclamă

„Bine ai venit, Domagoj Pavičić!

Suntem bucuroși să anunțăm, prin intermediul paginilor oficiale de comunicare ale clubului, transferul mijlocașului croat Domagoj Pavičić la Dinamo București.

Ultima oară în prima ligă din Grecia, la Aris Salonic, Domagoj Pavičić (29 de ani) este produsul Academiei Dinamo Zagreb.

Domagoj Pavičić a evoluat în carieră pentru Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Rijeka, Konyaspor și Aris Salonic, având un palmares impresionant, 4 titluri de campion cu Dinamo Zagreb și 4 Cupe ale Croației, două cu Dinamo Zagreb, două cu Rijeka.

Domagoj Pavičić a adunat 8 selecții și un gol pentru reprezentativa U21 a Croației, fiind convocat în carieră la toate loturile naționale de juniori„, anunță Dinamo pe rețelele sociale.

Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:28

Dinamo a ratat calificarea în LEN Euro Cup. Eşec cu VK Sabac

15:07

Eliza Buceschi şi-a anunţat retragerea de la naţionala României, la 31 de ani! „I-am comunicat decizia selecţionerului”

14:51

Sepsi – FCSB LIVE TEXT, 21:30! Schimbări în primul 11, la campioana României, pentru derby-ul etapei . Echipele probabile

14:15

Rareş Pop l-a sunat pe jurnalistul pe care l-a agresat fizic la Rapid – Oţelul şi totul a fost făcut public

13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 3 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și