Închide meniul

Dinamo a făcut al doilea transfer al iernii! Un jucător care a câștigat 4 titluri cu Dinamo Zagreb vine să-i salveze pe „câini”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 ianuarie 2024, 23:14

Reclamă
Dinamo a făcut al doilea transfer al iernii! Un jucător care a câștigat 4 titluri cu Dinamo Zagreb vine să-i salveze pe „câini

Dinamo a făcut al doilea transfer al iernii

Domagoj Pavičić a semnat cu Dinamo / Profimediaimages

Dinamo a făcut al doilea transfer al iernii. Domagoj Pavičić, un jucător care a câștigat 4 titluri cu Dinamo Zagreb, a semnat cu alb-roșiii. Mijlocașul croat în vârstă de 29 de ani este noua achiziție a grupării din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pavicic are o cotă de piață de 700.000 de euro. Este fost internațional de tineret al Croației și a jucat ultima dată pentru Aris Salonic.

Dinamo a făcut al doilea transfer al iernii

Bine ai venit, Domagoj Pavičić!

Suntem bucuroși să anunțăm, prin intermediul paginilor oficiale de comunicare ale clubului, transferul mijlocașului croat Domagoj Pavičić la Dinamo București.

Ultima oară în prima ligă din Grecia, la Aris Salonic, Domagoj Pavičić (29 de ani) este produsul Academiei Dinamo Zagreb.

Reclamă

Domagoj Pavičić a evoluat în carieră pentru Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Rijeka, Konyaspor și Aris Salonic, având un palmares impresionant, 4 titluri de campion cu Dinamo Zagreb și 4 Cupe ale Croației, două cu Dinamo Zagreb, două cu Rijeka.

Domagoj Pavičić a adunat 8 selecții și un gol pentru reprezentativa U21 a Croației, fiind convocat în carieră la toate loturile naționale de juniori„, anunță Dinamo pe rețelele sociale.

Darko Velkovski (28 de ani), internaţional al Macedoniei de Nord, a fost primul jucător care a bătut palma cu Dinamo. Jucătorul este cotat de site-ul transfermarkt.com la 1.8 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

În cariera sa, fundașul de 28 de ani a jucat pentru: MGjP, Rabotnicki, Vardar Skopje, HNK Rijeka și Al-Ettifaq. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2022, în timp ce era legitimat la formația din Arabia Saudită, care a fost menționată anterior. La momentul respectiv valora suma de 2.3 milioane de euro.

Andrei Nicolescu a anunțat noi transferuri la Dinamo

Dinamo a încheiat cu o înfrângere categorică stagiul de pregătire din Turcia. Charleroi i-a învins pe „câini” cu un scor de tenis, 6-2. Jucătorii și staff-ul lui Dinamo au revenit în țară, și au început pregătirile pentru primul duel oficial din 2024, din Liga 1, cu Petrolul, programat pe 20 ianuarie.

Andrei Nicolescu a dezvăluit că plănuia să-i mai aducă un jucător lui Zeljko Kopic, în cantonament, pe lângă Darko Velkovski, însă s-a întâmplat un lucru neprevăzut și mutarea a picat. Administratorul special al „câinilor” a transmis că în următoarea perioadă Dinamo se va întări cu cel puțin trei jucători.

(n.r.Îngrijorați după aceste rezultate?) După 30 de minute dintr-o repriză, da. E greu de găsit o explicație, dar cred că mai multe vă poate spune Kopa (n.r. Zeljko Kopic).

Sunt mult mai multe lucruri pozitive nu doar unul. A fost un cantonament reușit din punct de vedere al pregătirii, Mister a tras anumite concluzii și ceea ce e mult mai important.

Eu am spus că-mi doresc cel puțin două transferuri în cantonament, am reușit unul. La al doilea a fost o situație pe care nu vreau să o comentez. Avem 3 sau 4 ținte, dar care sunt la un nivel și este foarte greu de negociat acum la început de ianuarie. Nu vorbim că nu mai vin, noi mai avem 3 sau 4 transferuri de făcut, suntem în discuții, negocieri și totul depinde de detalii.

Cred că rezultatele lui se vor vedea începând de luna viitoare. Abia acum și-a făcut și el temele și a început un plan pentru fiecare jucător.

Reclamă

(n.r. despre meciul cu Petrolul) E un meci foarte greu pentru ambele echipe, cine va fi stabil mental și fără greșeală va câștiga meciul”, a declarat Andrei Nicolescu, la revenirea în țară.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și