Închide meniul

„A umplut echipa de români!” Marius Şumudică, taxat de fanii lui Gaziantep după transferul lui Deian Sorescu

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2024, 19:03

Reclamă
„A umplut echipa de români! Marius Şumudică, taxat de fanii lui Gaziantep după transferul lui Deian Sorescu

Marius Şumudică, taxat de fanii lui Gaziantep după transferul lui Deian Sorescu

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Marius Şumudică a fost taxat de fanii lui Gaziantep, după transferul lui Deian Sorescu. Suporterii turci nu privesc cu ochi buni faptul că „Şumi” a adus la echipa sa nu mai puţin de patru jucători români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a semnat cu Gaziantep, fiind împrumutat de Rakow până la finalul sezonului. Pe lângă Sorescu, Florin Niţă, Alexandru Maxim şi Denis Drăguş mai evoluează la formaţia turcă antrenată de Marius Şumudică.

Marius Şumudică, taxat de fanii lui Gaziantep după transferul lui Deian Sorescu

Fanii lui Gaziantep au reacţionat imediat, după ce Deian Sorescu a fost prezentat oficial. Suporterii au fost nemulţumiţi de numărul de jucători români pe care Marius Şumudică i-a adus la echipă, de când a preluat-o.

De asemenea, aceştia au mai subliniat şi faptul că într-o zi, Marius Şumudică va pleca de la Gaziantep, iar acest fapt i-ar putea determina şi pe internaţionalii români să se gândească la o plecare.

Turcii au mai precizat şi faptul că jucătorii aduşi de Marius Şumudică la Gaziantep primesc salarii foarte mari. Deian Sorescu va încasa la formaţia turcă un salariu de 30.000 de euro pe lună, mai mult cu 8000 de euro faţă de cât încasa la Rakow.

Reclamă

„Șumudică nu urmărește și alți jucători de fotbal în afară de cei români?”, „Ajung la noi jucători români buni, dar, dacă Șumudică va pleca într-o zi, toți vor vrea să plece de aici”, „Impresarul Șumudică a umplut echipa de români” şi „Șumudică va pleca peste trei luni, jucătorii și salariile lor vor rămâne”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor turci, pe pagina celor de la Gaziantep.

Deian Sorescu, prezentat oficial la Gaziantep

Deian Sorescu a fost prezentat oficial la Gaziantep. Internaţionalul român a fost împrumutat de Rakow la formaţia lui Marius Şumudică, până la finalul acestui sezon.

Deian Sorescu a fost cedat de Rakow la Gaziantep, iar în noul contract al românului, este menţionată şi o clauză de transfer definitiv la formaţia turcă. În cazul în care vor să-l transfere la finalul sezonului, turcii vor trebui să achite clauza de 700.000 de euro, pentru internaţionalul român.

Reclamă 4 / 0/3

La formaţia lui Marius Şumudică, Deian Sorescu va avea un salariu de 30.000 de euro pe lună, cu 8000 de euro mai mult faţă de cât câştiga la formaţia poloneză.

„Gaziantep a ajuns o înţelegere cu internaţionalul român Deian Sorescu, care cel mai recent a evoluat la Rakow, în prima ligă din Polonia, pentru un împrumut până la finalul sezonului”, a anunţat Gaziantep, pe pagina oficială a clubului.

După transferul românului, Marius Şumudică s-a declarat convins de faptul că evoluţiile acestuia de la Gaziantep îl vor propulsa la EURO 2024: „Este un jucător polivalent cu foame de performanță care cu siguranță o să ajute echipa și va ajunge la Euro 2024”, a transmis recent Marius Şumudică, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:19 „Dacă soarta mă duce spre un final tragic…” Adrian Mititelu, mesaj incredibil la trei zile după retrogradarea lui FCU Craiova 14:08 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:05 Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Williams! Anunț important înainte de Marele Premiu de Formula 1™ de la Imola 13:57 FotoCe s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen 13:46 Dan Şucu „sparge banca” pentru a-l aduce pe Neil Lennon la Rapid! I-a oferit un salariu cum nu s-a mai văzut în România 13:35 Dan Petrescu vrea să aducă un rival din Liga 1 la CFR Cluj! Jucătorul care se află pe lista „Bursucului” 13:28 Președintele unui club din Liga 1 și-a amantentat mașina pentru a le oferi prime jucătorilor! Caz uluitor în fotbalul românesc 12:47 Lovitură uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! A venit motivarea Curții de Apel în procesul cu privire la palmaresul clubului Steaua 12:25 „Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid 12:22 Christian Horner, anunţ ferm despre viitorul lui Max Verstappen la Red Bull: „Este foarte fericit, are cea mai bună maşină!” Vezi toate știrile
Citește și