Închide meniul

„A umplut echipa de români!” Marius Şumudică, taxat de fanii lui Gaziantep după transferul lui Deian Sorescu

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2024, 19:03

Reclamă
„A umplut echipa de români! Marius Şumudică, taxat de fanii lui Gaziantep după transferul lui Deian Sorescu

Marius Şumudică, taxat de fanii lui Gaziantep după transferul lui Deian Sorescu

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Hepta

Marius Şumudică a fost taxat de fanii lui Gaziantep, după transferul lui Deian Sorescu. Suporterii turci nu privesc cu ochi buni faptul că „Şumi” a adus la echipa sa nu mai puţin de patru jucători români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a semnat cu Gaziantep, fiind împrumutat de Rakow până la finalul sezonului. Pe lângă Sorescu, Florin Niţă, Alexandru Maxim şi Denis Drăguş mai evoluează la formaţia turcă antrenată de Marius Şumudică.

Marius Şumudică, taxat de fanii lui Gaziantep după transferul lui Deian Sorescu

Fanii lui Gaziantep au reacţionat imediat, după ce Deian Sorescu a fost prezentat oficial. Suporterii au fost nemulţumiţi de numărul de jucători români pe care Marius Şumudică i-a adus la echipă, de când a preluat-o.

De asemenea, aceştia au mai subliniat şi faptul că într-o zi, Marius Şumudică va pleca de la Gaziantep, iar acest fapt i-ar putea determina şi pe internaţionalii români să se gândească la o plecare.

Turcii au mai precizat şi faptul că jucătorii aduşi de Marius Şumudică la Gaziantep primesc salarii foarte mari. Deian Sorescu va încasa la formaţia turcă un salariu de 30.000 de euro pe lună, mai mult cu 8000 de euro faţă de cât încasa la Rakow.

Reclamă

„Șumudică nu urmărește și alți jucători de fotbal în afară de cei români?”, „Ajung la noi jucători români buni, dar, dacă Șumudică va pleca într-o zi, toți vor vrea să plece de aici”, „Impresarul Șumudică a umplut echipa de români” şi „Șumudică va pleca peste trei luni, jucătorii și salariile lor vor rămâne”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor turci, pe pagina celor de la Gaziantep.

Deian Sorescu, prezentat oficial la Gaziantep

Deian Sorescu a fost prezentat oficial la Gaziantep. Internaţionalul român a fost împrumutat de Rakow la formaţia lui Marius Şumudică, până la finalul acestui sezon.

Deian Sorescu a fost cedat de Rakow la Gaziantep, iar în noul contract al românului, este menţionată şi o clauză de transfer definitiv la formaţia turcă. În cazul în care vor să-l transfere la finalul sezonului, turcii vor trebui să achite clauza de 700.000 de euro, pentru internaţionalul român.

Reclamă 4 / 0/3

La formaţia lui Marius Şumudică, Deian Sorescu va avea un salariu de 30.000 de euro pe lună, cu 8000 de euro mai mult faţă de cât câştiga la formaţia poloneză.

„Gaziantep a ajuns o înţelegere cu internaţionalul român Deian Sorescu, care cel mai recent a evoluat la Rakow, în prima ligă din Polonia, pentru un împrumut până la finalul sezonului”, a anunţat Gaziantep, pe pagina oficială a clubului.

După transferul românului, Marius Şumudică s-a declarat convins de faptul că evoluţiile acestuia de la Gaziantep îl vor propulsa la EURO 2024: „Este un jucător polivalent cu foame de performanță care cu siguranță o să ajute echipa și va ajunge la Euro 2024”, a transmis recent Marius Şumudică, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și