Închide meniul

Deian Sorescu, prezentat oficial la Gaziantep! Ce salariu va avea românul la echipa lui Marius Şumudică

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2024, 16:35

Reclamă
Deian Sorescu, prezentat oficial la Gaziantep! Ce salariu va avea românul la echipa lui Marius Şumudică

Deian Sorescu, prezentat oficial la Gaziantep

Deian Sorescu, prezentat oficial la Gaziantep/ Gaziantepfk.org

Deian Sorescu a fost prezentat oficial la Gaziantep. Internaţionalul român a fost împrumutat de Rakow la formaţia lui Marius Şumudică, până la finalul acestui sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu va fi al patrulea român din lotul lui Gaziantep. La formaţia lui Marius Şumudică mai evoluează Florin Niţă, Denis Drăguş şi Alexandru Maxim.

Deian Sorescu, prezentat oficial la Gaziantep

Deian Sorescu a fost cedat de Rakow la Gaziantep, iar în noul contract al românului, este menţionată şi o clauză de transfer definitiv la formaţia turcă. În cazul în care vor să-l transfere la finalul sezonului, turcii vor trebui să achite clauza de 700.000 de euro, pentru internaţionalul român.

La formaţia lui Marius Şumudică, Deian Sorescu va avea un salariu de 30.000 de euro pe lună, cu 8000 de euro mai mult faţă de cât câştiga la formaţia poloneză.

„Gaziantep a ajuns o înţelegere cu internaţionalul român Deian Sorescu, care cel mai recent a evoluat la Rakow, în prima ligă din Polonia, pentru un împrumut până la finalul sezonului”, a anunţat Gaziantep, pe pagina oficială a clubului.

Reclamă

Deian Sorescu a luat decizia de a pleca de la Rakow, deoarece nu era un jucător de bază la formaţia poloneză.

După transferul românului, Marius Şumudică s-a declarat convins de faptul că evoluţiile acestuia de la Gaziantep îl vor propulsa la EURO 2024: „Este un jucător polivalent cu foame de performanță care cu siguranță o să ajute echipa și va ajunge la Euro 2024”, a transmis recent Marius Şumudică, conform fanatik.ro.

Deian Sorescu are 14 prezenţe în naţionala României, iar ultima dată a fost convocat de Edi Iordănescu în luna octombrie a anului trecut, pentru „dubla” din preliminariile EURO cu Andorra şi Belarus.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică, victorie dramatică în Cupa Turciei cu Gaziantep

Marius Şumudică a obţinut o victorie dramatică în Cupa Turciei! Gaziantep, echipa pregătită de antrenorul român, s-a impus cu 1-0 în meciul cu Bodrumspor şi a obţinut calificarea în optimile de finală ale Cupei Turciei.

Golul victoriei a fost marcat de fundaşul senegalez Papy Djilobodji. Acesta a înscris în al şaselea minut de prelungiri.

Gaziantep, formaţia pregătită de Marius Şumudică, a trecut peste înfrângerea din ultima etapă de campionat cu liderul Fenerbahce şi a obţinut calificarea în optimile de finală ale Cupei Turciei. Gaziantep a învins-o cu 1-0 pe Bodrumpsor, echipă din a doua ligă a Turciei.

Golul victoriei a fost marcat de senegalezul Papy Djilobodji. Veteranul de 35 de ani a înscris în minutul 90+6 cu o lovitură de cap din centrarea lui Lazar Markovic, fostul jucător al lui Liverpool. Djilobodji a dat startul petrecerii pe banca tehnică, întreg staff-ul sărbătorind din plin golul care a obţinut calificarea.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și