Închide meniul

Gigi Becali, atac fără milă la Andrea Compagno: „I-am dat hârtie să plece!”. Echipa cu care este aproape să semneze italianul

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 ianuarie 2024, 22:47

Reclamă
Gigi Becali, atac fără milă la Andrea Compagno: „I-am dat hârtie să plece!. Echipa cu care este aproape să semneze italianul

Gigi Becali, atac fără milă la Andrea Compagno

Gigi Becali şi Andrea Compagno / Colaj Profimediaimages

Gigi Becali a lansat un atac fără milă la Andrea Compagno, chiar înainte să se reia campionatul. Patronul FCSB-ului a dezvăluit că este gata să se despartă de atacantul italia pe care plătea 1.5 milioane de euro în urmă cu un an şi jumătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno a intrat în dizgraţia patronului, cu toate că a fost golgheterul roş-albaştrilor sezonul trecut. A marcat atunci de 15 ori în Liga 1. În actuala ediţie de campionat are 4 goluri în 17 apariţii.

Gigi Becali, atac fără milă la Andrea Compagno

Latifundiarul din Pipera a recunoscut că a primit o ofertă de 400.000 de euro de la Netchi Baku şi că şi-a redus pretenţiile financiare. Este dispus să îl vândă cu această sumă pe vârful de 27 de ani.

I-am dat hârtie să plece, să vedem ce zic și ei. Crezi că mă interesează de Compagno? Pentru mine, la ora asta, nu contează decât atât: ei trebuie să respecte contractul„, a declarat Gigi Becali la orangesport.ro.

Chiar dacă l-au dat afară pe Adi Mutu, azerii sunt dispuşi să îl aducă în continuare pe atacantul care era pe placul „Briliantului”.

Reclamă

Am auzit. Cei de la Neftchi m-au întrebat astăzi. Le-am spus că da. E un fotbalist care sezonul trecut s-a bătut cu Dugandzic la titlul de golgheter. Chiar dacă e un campionat diferit, în Azerbaidjan se joacă mult pe tranziție, s-ar descurca„, a spus Adi Mutu zilele trecute la Digi Sport.

Andrea Compagno ar putea pleca în Azerbaidjan chiar înainte de primul meci al FCSB-ului din 2024. Trupa lui Elias Charalambous primeşte luni vizita celor de la UTA Arad. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 20:00.

Ce a declarat impresarul lui Andrea Compagno

Impresarul lui Andrea Compagno a făcut un anunţ clar despre plecarea atacantului de la FCSB. Alessandro Pezzoli a dezvăluit că nu doar Neftci Baku este în cursa pentru semnătura vârfului italian.

Reclamă 4 / 0/3

Agentul lui Andrea Compagno a venit cu lămuriri în privinţa viitorului italianului. Acesta a transmis că atacantul de la FCSB a traversat o formă excelentă în ultimele două sezoane, fiind chiar şi în vizorul selecţionerului Italiei, Roberto Mancini.

Andrea este un fotbalist important. A marcat 35 de goluri în ultimele două sezoane. În martie, Compagno a fost chemat chiar la echipa națională a Italiei. Neftchi, la fel ca alte cluburi, este interesată de el. Să vedem, Neftchi poate fi o opțiune pentru Andrea. Nu pot spune mai mult”, a declarat Alessandro Pezzoli, impresarul lui Andrea Compagno, conform sportal.az.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie Vezi toate știrile
Citește și