Închide meniul

Anunţ despre plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB! Ce a declarat impresarul atacantului italian

Viviana Moraru Publicat: 17 ianuarie 2024, 9:46

Reclamă
Anunţ despre plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB! Ce a declarat impresarul atacantului italian

Impresarul lui Andrea Compagno, anunţ clar despre plecarea atacantului de la FCSB

Andrea Compagno, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Impresarul lui Andrea Compagno a făcut un anunţ clar despre plecarea atacantului de la FCSB. Alessandro Pezzoli a dezvăluit că nu doar Neftci Baku este în cursa pentru semnătura vârfului italian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno a fost golgheterul FCSB-ului în sezonul trecut, însă în actuala stagiune, atacantul a intrat în dizgraţiile patronului roş-albaştrilor, şi ar urma să se despartă de echipă în această iarnă.

Impresarul lui Andrea Compagno, anunţ clar despre plecarea atacantului de la FCSB

Neftci Baku este dispusă să ofere 400.000 de euro, în schimbul lui Andrea Compagno. Şi Gigi Becali a confirmat oferta primită în schimbul atacantului italian, fiind dispus să renunţe la serviciile sale în schimbul acestei sume, după ce în sezonul trecut a plătit 1,5 milioane de euro, pentru a-l aduce la FCSB, de la FCU Craiova.

Impresarul lui Andrea Compagno a venit cu lămuriri în privinţa viitorului italianului. Acesta a transmis că atacantul de la FCSB a traversat o formă excelentă în ultimele două sezoane, fiind chiar şi în vizorul selecţionerului Italiei, Roberto Mancini.

Impresarul a mai subliniat că Andrea Compagno ia în calcul un transfer la Neftci Baku, în această iarnă, însă azerii nu sunt singurii interesaţi de semnătura lui.

Reclamă

„Andrea este un fotbalist important. A marcat 35 de goluri în ultimele două sezoane. În martie, Compagno a fost chemat chiar la echipa națională a Italiei. Neftchi, la fel ca alte cluburi, este interesată de el. Să vedem, Neftchi poate fi o opțiune pentru Andrea. Nu pot spune mai mult”, a declarat Alessandro Pezzoli, impresarul lui Andrea Compagno, conform sportal.az.

Adrian Mutu a confirmat interesul lui Neftci Baku pentru Andrea Compagno

Adrian Mutu a confirmat interesul lui Neftci Baku pentru Andrea Compagno. „Briliantul” a dezvăluit că i-a sfătuit pe azeri să-l transfere pe atacantul FCSB-ului, având doar cuvinte de laudă la adresa sa.

Neftci Baku a oferit 400.000 de euro în schimbul lui Andrea Compagno, Adrian Mutu dezvăluind că fosta sa echipă poate plăti această sumă pentru a obţine semnătura atacantului italian.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Mutu a mai transmis că i-a sfătuit pe oficialii azeri să-l transfere de urgenţă pe Compagno, mărturisind că vârful FCSB-ului a fost la un pas să fie golgheterul sezonului trecut din Liga 1, peste Marko Dugandzic.

„Sfatul meu a fost să-l ia. Le-am spus că da, nu vreau să comentez evoluţiile lui Compagno din acest sezon de la FCSB, dar în sezonul trecut s-a bătut pentru titlul de golgheter cu Marko Dugandzic. Neftci poate să plătească suma de 400.000 de euro”, a declarat Adrian Mutu, conform digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea Vezi toate știrile
Citește și