Închide meniul

Gigi Becali, atac fără milă la Andrea Compagno: „I-am dat hârtie să plece!”. Echipa cu care este aproape să semneze italianul

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 ianuarie 2024, 22:47

Gigi Becali, atac fără milă la Andrea Compagno: „I-am dat hârtie să plece!. Echipa cu care este aproape să semneze italianul

Gigi Becali, atac fără milă la Andrea Compagno

Gigi Becali şi Andrea Compagno / Colaj Profimediaimages

Gigi Becali a lansat un atac fără milă la Andrea Compagno, chiar înainte să se reia campionatul. Patronul FCSB-ului a dezvăluit că este gata să se despartă de atacantul italia pe care plătea 1.5 milioane de euro în urmă cu un an şi jumătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno a intrat în dizgraţia patronului, cu toate că a fost golgheterul roş-albaştrilor sezonul trecut. A marcat atunci de 15 ori în Liga 1. În actuala ediţie de campionat are 4 goluri în 17 apariţii.

Gigi Becali, atac fără milă la Andrea Compagno

Latifundiarul din Pipera a recunoscut că a primit o ofertă de 400.000 de euro de la Netchi Baku şi că şi-a redus pretenţiile financiare. Este dispus să îl vândă cu această sumă pe vârful de 27 de ani.

I-am dat hârtie să plece, să vedem ce zic și ei. Crezi că mă interesează de Compagno? Pentru mine, la ora asta, nu contează decât atât: ei trebuie să respecte contractul„, a declarat Gigi Becali la orangesport.ro.

Chiar dacă l-au dat afară pe Adi Mutu, azerii sunt dispuşi să îl aducă în continuare pe atacantul care era pe placul „Briliantului”.

Reclamă

Am auzit. Cei de la Neftchi m-au întrebat astăzi. Le-am spus că da. E un fotbalist care sezonul trecut s-a bătut cu Dugandzic la titlul de golgheter. Chiar dacă e un campionat diferit, în Azerbaidjan se joacă mult pe tranziție, s-ar descurca„, a spus Adi Mutu zilele trecute la Digi Sport.

Andrea Compagno ar putea pleca în Azerbaidjan chiar înainte de primul meci al FCSB-ului din 2024. Trupa lui Elias Charalambous primeşte luni vizita celor de la UTA Arad. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 20:00.

Ce a declarat impresarul lui Andrea Compagno

Impresarul lui Andrea Compagno a făcut un anunţ clar despre plecarea atacantului de la FCSB. Alessandro Pezzoli a dezvăluit că nu doar Neftci Baku este în cursa pentru semnătura vârfului italian.

Reclamă 4 / 0/3

Agentul lui Andrea Compagno a venit cu lămuriri în privinţa viitorului italianului. Acesta a transmis că atacantul de la FCSB a traversat o formă excelentă în ultimele două sezoane, fiind chiar şi în vizorul selecţionerului Italiei, Roberto Mancini.

Andrea este un fotbalist important. A marcat 35 de goluri în ultimele două sezoane. În martie, Compagno a fost chemat chiar la echipa națională a Italiei. Neftchi, la fel ca alte cluburi, este interesată de el. Să vedem, Neftchi poate fi o opțiune pentru Andrea. Nu pot spune mai mult”, a declarat Alessandro Pezzoli, impresarul lui Andrea Compagno, conform sportal.az.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și