Închide meniul

Ilie Dumitrescu, verdict după debutul lui Damjan Djokovic la Rapid: „Nu e bine”

Alex Ioniță Publicat: 19 ianuarie 2024, 23:50

Reclamă
Ilie Dumitrescu, verdict după debutul lui Damjan Djokovic la Rapid: Nu e bine”

Răspunsul tranşant oferit de Ilie Dumitrescu, înainte de Columbia - România

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ilie Dumitrescu a venit cu un verdict după debutul lui Damjan Djokovic la Rapid. Fostul internațional a analizat prestația mijlocașului care a ajuns în Giulești în această iarnă, de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul meci oficial al mijlocașului croat, în tricoul noii echipe, a fost cu FCU Craiova. Partida s-a jucat la București și s-a încheiat cu victoria celor de la Rapid, scor 4-3. Partida a putut fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ilie Dumitrescu, verdict după debutul lui Damjan Djokovic la Rapid

Fostul mare atacant al echipei naționale a spus că Djokovic nu a avut un debut execelent la echipa lui Cristiano Bergodi. În opinia lui Ilie Dumitrescu, mijlocașul transferat de la FCSB nu a jucat bine pe faza defensivă și nu s-a apărat bine la golurile marcate de olteni.

”A jucat extrem de aproape de fundașii centrali. N-a acoperit foarte bine pe faza defensivă, pentru că au fost goluri luate din zona aceea, fără să existe pressing de întâmpinare. A fost puțin reținut, a jucat simplu. Nu s-a ridicat la un nivel de joc extraordinar”, a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea digisport.ro.

Damjan Djokovic a ajuns la Rapid după ce a fost trecut pe „lista neagră” de patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. Mijlocașul este, în momentul de față, cotat la suma de 300.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, și a semnat un contract valabil până în vara anului 2025 cu echipa din Giulești.

Reclamă

Damjan Djokovic ştie care este „reţeta” pentru a-i fi uitat trecutul FCSB-ist

După ce a fost prezentat oficial de Rapid, Damjan Djokovic a anunţat că ştie care este „reţeta” pentru a-i fi uitat trecutul FCSB-ist. Mijlicaşul croat, transferat de la marea rivală, nu îşi face griji că va avea probleme în Giuleşti.

„Sper că va fi frumos. (Reporter: Cum vei fi acceptat de fani?) Greu, nu cred că poate fi greu ceva la fotbal, mai mult frumos. E frumos când joci acasă cu spectatori aşa fanatici. Ce să zic de acceptat… nu ştiu de ce să nu fiu acceptat?!

Până acum mesajele fanilor au fost pozitive. Da! Eu încerc să ajut pe toată lumea. Răzbunare, nu! Eu cred că îmi fac treaba mea şi sunt destul de ambiţios. Nu cred că trebuie să arăt ceva în plus faţă de cineva.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că fiecare jucător care vine aici o să fie respectat dacă, să spun aşa, transpiră tricoul. În rest, e vorba de multă muncă pe teren. Şi bineînţeles, dacă vin şi rezultatele, ăsta e obiectivul nostru.

Cred că am şi nevoie de presiunea asta şi chiar mă bucur că am venit la un club care vrea să câştige”, a spus Damjan Djokovic.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
15
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
15
mai
22:45
Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator!
15
mai
22:30
Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia
Vezi toate știrile
Citește și