Închide meniul

Ilie Dumitrescu, verdict după debutul lui Damjan Djokovic la Rapid: „Nu e bine”

Alex Ioniță Publicat: 19 ianuarie 2024, 23:50

Reclamă
Ilie Dumitrescu, verdict după debutul lui Damjan Djokovic la Rapid: Nu e bine”

Răspunsul tranşant oferit de Ilie Dumitrescu, înainte de Columbia - România

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Ilie Dumitrescu a venit cu un verdict după debutul lui Damjan Djokovic la Rapid. Fostul internațional a analizat prestația mijlocașului care a ajuns în Giulești în această iarnă, de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul meci oficial al mijlocașului croat, în tricoul noii echipe, a fost cu FCU Craiova. Partida s-a jucat la București și s-a încheiat cu victoria celor de la Rapid, scor 4-3. Partida a putut fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ilie Dumitrescu, verdict după debutul lui Damjan Djokovic la Rapid

Fostul mare atacant al echipei naționale a spus că Djokovic nu a avut un debut execelent la echipa lui Cristiano Bergodi. În opinia lui Ilie Dumitrescu, mijlocașul transferat de la FCSB nu a jucat bine pe faza defensivă și nu s-a apărat bine la golurile marcate de olteni.

”A jucat extrem de aproape de fundașii centrali. N-a acoperit foarte bine pe faza defensivă, pentru că au fost goluri luate din zona aceea, fără să existe pressing de întâmpinare. A fost puțin reținut, a jucat simplu. Nu s-a ridicat la un nivel de joc extraordinar”, a spus Ilie Dumitrescu, la emisiunea digisport.ro.

Damjan Djokovic a ajuns la Rapid după ce a fost trecut pe „lista neagră” de patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. Mijlocașul este, în momentul de față, cotat la suma de 300.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, și a semnat un contract valabil până în vara anului 2025 cu echipa din Giulești.

Reclamă

Damjan Djokovic ştie care este „reţeta” pentru a-i fi uitat trecutul FCSB-ist

După ce a fost prezentat oficial de Rapid, Damjan Djokovic a anunţat că ştie care este „reţeta” pentru a-i fi uitat trecutul FCSB-ist. Mijlicaşul croat, transferat de la marea rivală, nu îşi face griji că va avea probleme în Giuleşti.

„Sper că va fi frumos. (Reporter: Cum vei fi acceptat de fani?) Greu, nu cred că poate fi greu ceva la fotbal, mai mult frumos. E frumos când joci acasă cu spectatori aşa fanatici. Ce să zic de acceptat… nu ştiu de ce să nu fiu acceptat?!

Până acum mesajele fanilor au fost pozitive. Da! Eu încerc să ajut pe toată lumea. Răzbunare, nu! Eu cred că îmi fac treaba mea şi sunt destul de ambiţios. Nu cred că trebuie să arăt ceva în plus faţă de cineva.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că fiecare jucător care vine aici o să fie respectat dacă, să spun aşa, transpiră tricoul. În rest, e vorba de multă muncă pe teren. Şi bineînţeles, dacă vin şi rezultatele, ăsta e obiectivul nostru.

Cred că am şi nevoie de presiunea asta şi chiar mă bucur că am venit la un club care vrea să câştige”, a spus Damjan Djokovic.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și