Închide meniul

„Cum vei fi acceptat de fanii Rapidului?” Damjan Djokovic ştie care este „reţeta” pentru a-i fi uitat trecutul FCSB-ist

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 ianuarie 2024, 17:32

Reclamă
„Cum vei fi acceptat de fanii Rapidului? Damjan Djokovic ştie care este „reţeta pentru a-i fi uitat trecutul FCSB-ist

Damjan Djokovic ştie care este "reţeta" pentru a-i fi uitat trecutul FCSB-ist

Damjan Djokovic, la conferinţa de prezentare la Rapid / AS.ro

Damjan Djokovic a fost prezent la conferinţa de presă a Rapidului şi a anunţat că ştie care este „reţeta” pentru a-i fi uitat trecutul FCSB-ist. Mijlicaşul croat, transferat de la marea rivală, nu îşi face griji că va avea probleme în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul care a câştigat 4 titluri cu CFR Cluj a rezistat numai 6 luni la FCSB. A fost pus pe „lista neagră” de Gigi Becali şi a fost imediat adus de Dan Şucu. Djokovic e convins că poate deveni favoritul fanilor alb-vişinii prin multă muncă şi dăruire pe teren.

Damjan Djokovic ştie care este „reţeta” pentru a-i fi uitat trecutul FCSB-ist

Djokovic poate debuta la noua sa echipă împotriva lui FCU Craiova. Meciul va fi vineri, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Sper că va fi frumos. (Reporter: Cum vei fi acceptat de fani?) Greu, nu cred că poate fi greu ceva la fotbal, mai mult frumos. E frumos când joci acasă cu spectatori aşa fanatici. Ce să zic de acceptat… nu ştiu de ce să nu fiu acceptat?!

Până acum mesajele fanilor au fost pozitive. Da! Eu încerc să ajut pe toată lumea. Răzbunare, nu! Eu cred că îmi fac treaba mea şi sunt destul de ambiţios. Nu cred că trebuie să arăt ceva în plus faţă de cineva.

Reclamă

Cred că fiecare jucător care vine aici o să fie respectat dacă, să spun aşa, transpiră tricoul. În rest, e vorba de multă muncă pe teren. Şi bineînţeles, dacă vin şi rezultatele, ăsta e obiectivul nostru.

Cred că am şi nevoie de presiunea asta şi chiar mă bucur că am venit la un club care vrea să câştige„, a declarat Damjan Djokovic la conferinţa de presă.

Croatul evită să se uite acum la clasament şi să vorbească de titlu. Fosta sa echipă, FCSB, are 11 puncte avans faţă de Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

(Crezi că va fi greu să o daţi jos pe FCSB de pe primul loc?) În momentul de faţă au multe puncte peste noi. Noi în primul rând trebuie să ne gândim la drumul nostru, este un drum care este la 4 puncte peste zona de play-out. Deci hai să ne gândim în primul meci care va fi mâine şi să începem cu dreptul„, a mai spus mijlocaşul FCSB-ului.

În 23 de meciuri jucate pentru FCSB, în toate competiţiile, Damjan Djokovic a marcat 4 goluri şi a oferit o pasă decisivă.

Cristiano Bergodi, încântat de transferul lui Damjan Djokovic la Rapid

Cristiano Bergodi s-a declarat încântat de transferul lui Damjan Djokovic la Rapid, din această perioadă de mercato de iarnă. Antrenorul italian al giuleştenilor a fost surprins de faptul că FCSB a renunţat la serviciile mijlocaşului croat. De asemenea, Bergodi a tras concluziile, după cantonamentul Rapidului din Antalya, cantonament încheiat fără nicio victorie.

Bergodi a dezvăluit că a încercat să le dea tuturor jucătorilor minute, în partidele amicale din această iarnă. Antrenorul italian a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor nou veniţi la Rapid, vorbind în special de Damjan Djokovic şi de Ermal Krasniqi.

Suntem la sfârșitul cantonamentului. A fost un cantonament scurt, la fiecare cantonament e orgoliu, însă nu a fost nimic deosebit. Așa e la fotbal. Am încercat să dăm minute tuturor jucătorilor. Unii au jucat mai puțin

Rrahmani arată că nu are rețineri, nu are frică. Asta e deja foarte important. A dat gol în primul meci și încet-încet va reveni și el. Pentru Krasniqi e important că a marcat azi, are moral bun. E normal că vrea să arate. Avem un lot bun și cred că putem să facem treabă.

Djokovic e bun, mișcă mingea repede și asta e important. E jucător cu experiență, care a jucat la un anumit nivel, iar asta e important.

Reclamă

Am mai spus. M-a surprins că FCSB l-a lăsat pe Djokovic să plece, dar asta e viața lor. Nu mă interesează, sincer. Bine că l-am luat noi și ne poate ajuta împreună cu ceilalți”, a declarat Cristiano Bergodi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și