Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj războinic înaintea meciului cu UTA: „Înainte de asaltul final! Anul ăsta trebuie să fie al nostru!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 ianuarie 2024, 11:23

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj războinic înaintea meciului cu UTA: „Înainte de asaltul final! Anul ăsta trebuie să fie al nostru!

Mihai Stoica, mesaj războinic înaintea meciului cu UTA

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a transmis mesaj războinic din cantonament, cu două zile înaintea meciului cu UTA. Oficialul celor de la FCSB a a postat o imagine de la antrenament şi a transmis şi un îndemn de mobilizare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica nu concepe ca FCSB să rateze şi în acest sezon titlul. Echipa lui Pintilii şi Charalambous a terminat anul pe primul loc, cu un avans de 8 puncte faţă de CFR Cluj, principala urmăritoare.

Mihai Stoica, mesaj războinic înaintea meciului cu UTA

Din Antalya, Mihai Stoica a anunţat că FCSB nu mai poate rata titlul şi în acest sezon. „Ultimul antrenament înainte de asaltul final. Anul ăsta trebuie să fie al nostru„, a scris Mihai Stoica pe reţelele de socializare.

Gigi Becali a dezvăluit primul 11 al FCSB-ului, înaintea meciului cu UTA

Gigi Becali a dezvăluit primul 11 al FCSB-ului, înaintea meciului cu UTA, din Liga 1. Patronul de la FCSB nu s-a ferit şi a dezvăluit ce jucători se vor regăsi în primul 11 al roş-albaştrilor, pentru duelul cu arădenii lui Mircea Rednic.

Reclamă

FCSB va primi vizita celor de la UTA, în primul meci din Liga 1 din 2024. Partida se va desfăşura luni, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro. Gigi Becali a spus totul, înaintea meciului cu UTA. Acesta a dezvăluit că doi dintre jucătorii aduşi în această iarnă, Baba Alhassan şi Luis Phelipe, vor începe încă din primul minut duelul cu arădenii.

Nana Antwi, al treilea transfer efectuat în această iarnă de FCSB, va fi lăsat pe banca de rezerve la duelul cu UTA, mărturisind că se va baza pe serviciile lui Alexandru Creţu, pentru flancul drept al defensivei. Creţu va fi astfel titularizat surprinzător, dat fiind faptul că la un moment dat, a fost pe „lista neagră” a latifundiarului din Pipera.

Pe poziţia de atacant va evolua Alexandru Băluţă, iar în benzi se vor regăsi Octavian Popescu şi Luis Phelipe.

Reclamă 4 / 0/3

Eu spun că Luis Phelipe e mult mai bun decât Tavi. Acum (n.r. – cu UTA, la următorul meci) va juca el în dreapta, Tavi în stânga și Băluță atacant. Mai jos, Baba, Șut și Olaru. Ngezana cu Dawa, Radunovic și cu Crețu. Gata, am spus echipa”, a declarat Gigi Becali, conform orangesport.ro.

Luis Phelipe şi Baba Alhassan au evoluat ambii în amicalul cu LASK Linz. Mijlocaşul brazilian a şi înscris în victoria roş-albaştrilor cu 3-1, celelalte goluri fiind marcate de Florinel Coman şi David Miculescu.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
Vezi toate știrile
Citește și