Închide meniul

Mihai Stoica, mesaj războinic înaintea meciului cu UTA: „Înainte de asaltul final! Anul ăsta trebuie să fie al nostru!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 ianuarie 2024, 11:23

Reclamă
Mihai Stoica, mesaj războinic înaintea meciului cu UTA: „Înainte de asaltul final! Anul ăsta trebuie să fie al nostru!

Mihai Stoica, mesaj războinic înaintea meciului cu UTA

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a transmis mesaj războinic din cantonament, cu două zile înaintea meciului cu UTA. Oficialul celor de la FCSB a a postat o imagine de la antrenament şi a transmis şi un îndemn de mobilizare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica nu concepe ca FCSB să rateze şi în acest sezon titlul. Echipa lui Pintilii şi Charalambous a terminat anul pe primul loc, cu un avans de 8 puncte faţă de CFR Cluj, principala urmăritoare.

Mihai Stoica, mesaj războinic înaintea meciului cu UTA

Din Antalya, Mihai Stoica a anunţat că FCSB nu mai poate rata titlul şi în acest sezon. „Ultimul antrenament înainte de asaltul final. Anul ăsta trebuie să fie al nostru„, a scris Mihai Stoica pe reţelele de socializare.

Gigi Becali a dezvăluit primul 11 al FCSB-ului, înaintea meciului cu UTA

Gigi Becali a dezvăluit primul 11 al FCSB-ului, înaintea meciului cu UTA, din Liga 1. Patronul de la FCSB nu s-a ferit şi a dezvăluit ce jucători se vor regăsi în primul 11 al roş-albaştrilor, pentru duelul cu arădenii lui Mircea Rednic.

Reclamă

FCSB va primi vizita celor de la UTA, în primul meci din Liga 1 din 2024. Partida se va desfăşura luni, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro. Gigi Becali a spus totul, înaintea meciului cu UTA. Acesta a dezvăluit că doi dintre jucătorii aduşi în această iarnă, Baba Alhassan şi Luis Phelipe, vor începe încă din primul minut duelul cu arădenii.

Nana Antwi, al treilea transfer efectuat în această iarnă de FCSB, va fi lăsat pe banca de rezerve la duelul cu UTA, mărturisind că se va baza pe serviciile lui Alexandru Creţu, pentru flancul drept al defensivei. Creţu va fi astfel titularizat surprinzător, dat fiind faptul că la un moment dat, a fost pe „lista neagră” a latifundiarului din Pipera.

Pe poziţia de atacant va evolua Alexandru Băluţă, iar în benzi se vor regăsi Octavian Popescu şi Luis Phelipe.

Reclamă 4 / 0/3

Eu spun că Luis Phelipe e mult mai bun decât Tavi. Acum (n.r. – cu UTA, la următorul meci) va juca el în dreapta, Tavi în stânga și Băluță atacant. Mai jos, Baba, Șut și Olaru. Ngezana cu Dawa, Radunovic și cu Crețu. Gata, am spus echipa”, a declarat Gigi Becali, conform orangesport.ro.

Luis Phelipe şi Baba Alhassan au evoluat ambii în amicalul cu LASK Linz. Mijlocaşul brazilian a şi înscris în victoria roş-albaştrilor cu 3-1, celelalte goluri fiind marcate de Florinel Coman şi David Miculescu.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” Vezi toate știrile
Citește și