Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit primul 11 al FCSB-ului, înaintea meciului cu UTA: „Gata, am spus echipa!”

Viviana Moraru Publicat: 18 ianuarie 2024, 22:25

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit primul 11 al FCSB-ului, înaintea meciului cu UTA: „Gata, am spus echipa!

Gigi Becali a dezvăluit primul 11 al FCSB-ului, înaintea meciului cu UTA

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a dezvăluit primul 11 al FCSB-ului, înaintea meciului cu UTA, din Liga 1. Patronul de la FCSB nu s-a ferit şi a dezvăluit ce jucători se vor regăsi în primul 11 al roş-albaştrilor, pentru duelul cu arădenii lui Mircea Rednic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va primi vizita celor de la UTA, în primul meci din Liga 1 din 2024. Partida se va desfăşura luni, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Gigi Becali a dezvăluit primul 11 al FCSB-ului, înaintea meciului cu UTA

Gigi Becali a spus totul, înaintea meciului cu UTA. Acesta a dezvăluit că doi dintre jucătorii aduşi în această iarnă, Baba Alhassan şi Luis Phelipe, vor începe încă din primul minut duelul cu arădenii.

Nana Antwi, al treilea transfer efectuat în această iarnă de FCSB, va fi lăsat pe banca de rezerve la duelul cu UTA, mărturisind că se va baza pe serviciile lui Alexandru Creţu, pentru flancul drept al defensivei. Creţu va fi astfel titularizat surprinzător, dat fiind faptul că la un moment dat, a fost pe „lista neagră” a latifundiarului din Pipera.

Pe poziţia de atacant va evolua Alexandru Băluţă, iar în benzi se vor regăsi Octavian Popescu şi Luis Phelipe.

Reclamă

Eu spun că Luis Phelipe e mult mai bun decât Tavi. Acum (n.r. – cu UTA, la următorul meci) va juca el în dreapta, Tavi în stânga și Băluță atacant. Mai jos, Baba, Șut și Olaru. Ngezana cu Dawa, Radunovic și cu Crețu. Gata, am spus echipa”, a declarat Gigi Becali, conform orangesport.ro.

Luis Phelipe şi Baba Alhassan au evoluat ambii în amicalul cu LASK Linz. Mijlocaşul brazilian a şi înscris în victoria roş-albaştrilor cu 3-1, celelalte goluri fiind marcate de Florinel Coman şi David Miculescu.

Gigi Becali, convins că îşi vinde cu 10 milioane de euro noile „perle” de la FCSB

Gigi Becali a făcut un anunţ euforic şi este convins că îşi vinde cu 10 milioane de euro noile „perle” de la FCSB. Patronul liderului din Liga 1 se felicită că a reuşit să îl transfere pe Luis Phelipe. Totul după ce a refuzat să îl mai cumpere pe Marius Ştefănescu de la Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

”Eu vreau cu români, dar spuneţi-mi un jucător român şi-l cumpăr, măcar de valoarea lui Luis Phelipe, a lui Alhassan, a lui Nana. Nu e niciunul, nici mijlocaşi, interi, atacant, fundaş dreapta, niciunul din România nu e mai bun pe postul ăla. De la alte echipe, nu de la noi.

Ştefănescu zic că nu e mai bun decât Luis Phelipe. Am vrut să-l iau, dar n-au vrut să-l vândă, dar tot nu e mai bun decât Luis Phelipe, că dacă chiar insistam îl luam. Vă dau 1 milion, dau şi 3 milioane pe un jucător. Acum sunt mult mai bogat decât atunci, dădeam înainte. Nu am dat 3 milioane pe Coman, 2 pe Nedelcu, pe Tănase, 2.2. Nu am ce jucători să iau, nu există.

Ajungând în situaţia că n-ai marfă în România preferi să iei străini, ca să poţi câştiga campionatul. Phelipe are 22 de ani, Baba are 23 de ani, Antwi are 22. Am mers şi pe ajutorul de la Dumnezeu. De 7-8-10 milioane de euro pot fi, că sunt tineri.

Aşa îmi spun acum de la antrenament. Ei toţi îl vedeau pe Phelipe mingicar, dar eu am insistat pentru el. Acum îl văd la antrenament şi nu le vine să creadă ce face cu mingea. Aşa am făcut cu mulţi. O să-l văd la meci şi o să spun. Mi-e ruşine? Dacă nu funcţionează, e posibil să le dau bani să plece”, a spus Gigi Becali la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și