Închide meniul

Basarab Panduru n-a avut milă de jucătorii lui Dinamo, după înfrângerea cu Petrolul: „Se mulțumeau cu egalul, nu puteau mai mult”

Dan Roșu Publicat: 21 ianuarie 2024, 8:23

Reclamă
Basarab Panduru n-a avut milă de jucătorii lui Dinamo, după înfrângerea cu Petrolul: „Se mulțumeau cu egalul, nu puteau mai mult

Basarab Panduru n-a avut milă de jucătorii lui Dinamo, după înfrângerea cu Petrolul

Jucătorii lui Dinamo, înaintea unui meci - Facebook Dinamo Bucureşti

Basarab Panduru n-a avut milă de jucătorii lui Dinamo, care au fost învinşi în primul meci oficial din 2024, 1-0, de Petrolul. Dinamo a ajuns la 14 înfrângeri, fiind încă pe loc retrogradabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu-mi place cum arată Dinamo, mă așteptam că după victoriile alea de la final de an să vezi altceva. Nu sunt puși la punct, nu au arătat deloc bine.

Basarab Panduru n-a avut milă de jucătorii lui Dinamo, după înfrângerea cu Petrolul

Parcă se mulțumeau cu egalul, nici nu cred că puteau mai mult. Și golul Petrolului a venit din nimic. Vreo 8 jucători de la Dinamo erau acolo și vreo 3 de la Petrolul. Slăbuță rău Dinamo, acum toată lumea e dezumflată”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Georgi Milanov, Darko Velkovski, Eddy Gnahore, Domagoj Pavicic și Petru Neagu sunt cei cinci jucători transferaţi în această iarnă de Dinamo.

Florin Prunea i-a făcut praf pe Zeljko Kopic şi noile transferuri

Florin Prunea s-a descătuşat la adresa croatului de pe banca lui Dinamo. Mai mult, i-a atacat pe doi dintre cei cinci jucători transferaţi de „câini” în această iarnă.

Reclamă

„E unul dintre cele mai slabe jocuri ale lui Dinamo din acest campionat, dacă nu chiar cel mai slab. Nu înțeleg de ce a scos doi atacanți și a jucat la 0-0 pe final. Cu ce o ajuta pe Dinamo asta?

Transferurile… Din ce am văzut, nu pot ajuta mai deloc. Sunt fotbaliști nepregătiți fizic, care nu pot face diferența. O spun cu părere de rău, dar Dinamo va retrograda sigur, dacă joacă tot așa. Nu are nicio șansă să se salveze, la cum a arătat azi”, a declarat Florin Prunea la prosport.ro.

Fostul portar s-a convins după ce i-a văzut, la debut, pe Eddy Gnahore şi Domagoj Pavicic.

Reclamă 4 / 0/3

„Îngrijorător, foarte îngrijorător jocul lui Dinamo. Nu o să înțeleg niciodată schimbările pe care le-a făcut antrenorul în seara asta. Ești în poziția în care ești, ai nevoie de trei puncte.

Tu, la pauză, schimbi atacant și după aceea și al doilea atacant? Și îl introduci pe băiatul ăsta, Gnahore. Săracul, ce chinuială! Sunt probleme mari de tot, jucătorii care au venit sunt total nepregătiți. Pavicic, la fel, nu înțeleg de ce îl mai ții în teren, nici nu i-am auzit numele în a doua repriză„, a mai spus fostul portar al lui Dinamo.

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” 9:14 „Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: „Se vor afla mai multe!” Vezi toate știrile
Citește și