Închide meniul

„Dinamo va retrograda sigur dacă joacă aşa!” Florin Prunea i-a făcut praf pe Zeljko Kopic şi noile transferuri: „Ce chinuială”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 ianuarie 2024, 23:20

Reclamă
„Dinamo va retrograda sigur dacă joacă aşa! Florin Prunea i-a făcut praf pe Zeljko Kopic şi noile transferuri: „Ce chinuială

Florin Prunea i-a făcut praf pe Zeljko Kopic şi noile transferuri ale lui Dinamo. Atac dur al antrenorului "câinilor"

Florin Prunea, în cadrul unei conferințe / Instagram dinamobucurestiofficial

Florin Prunea i-a făcut praf pe Zeljko Kopic şi noile transferuri ale „câinilor”, după meciul Petrolul – Dinamo, scor 1-0, din etapa a 22-a a Ligii 1. Fostul jucător şi conducător al clubului din Ştefan cel Mare şi-a pierdut deja răbdarea şi a transmis un mesaj extrem de dur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a ajuns la 14 înfrângeri stagionale şi este pe loc retrogradabil. Florin Prunea a urmărit meciul de la Ploieşti şi a tras o concluzie „amară”. E sigur că alb-roşiii vor reveni în Liga 2, dacă nu îşi vor îmbunătăţi rapid jocul.

Florin Prunea i-a făcut praf pe Zeljko Kopic şi noile transferuri

Florin Prunea s-a descătuşat la adresa croatului de pe banca lui Dinamo. Mai mult, i-a atacat pe doi dintre cei cinci jucători transferaţi de „câini” în această iarnă.

E unul dintre cele mai slabe jocuri ale lui Dinamo din acest campionat, dacă nu chiar cel mai slab. Nu înțeleg de ce a scos doi atacanți și a jucat la 0-0 pe final. Cu ce o ajuta pe Dinamo asta?

Transferurile… Din ce am văzut, nu pot ajuta mai deloc. Sunt fotbaliști nepregătiți fizic, care nu pot face diferența. O spun cu părere de rău, dar Dinamo va retrograda sigur, dacă joacă tot așa. Nu are nicio șansă să se salveze, la cum a arătat azi”, a declarat Florin Prunea la prosport.ro.

Reclamă

Fostul portar s-a convins după ce i-a văzut, la debut, pe Eddy Gnahore şi Domagoj Pavicic.

Îngrijorător, foarte îngrijorător jocul lui Dinamo. Nu o să înțeleg niciodată schimbările pe care le-a făcut antrenorul în seara asta. Ești în poziția în care ești, ai nevoie de trei puncte.

Tu, la pauză, schimbi atacant și după aceea și al doilea atacant? Și îl introduci pe băiatul ăsta, Gnahore. Săracul, ce chinuială! Sunt probleme mari de tot, jucătorii care au venit sunt total nepregătiți. Pavicic, la fel, nu înțeleg de ce îl mai ții în teren, nici nu i-am auzit numele în a doua repriză„, a mai spus fostul portar al lui Dinamo la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Georgi Milanov, Darko Velkovski, Eddy Gnahore, Domagoj Pavicic și Petru Neagu sunt cei cinci jucători transferaţi în această iarnă de Dinamo.

Zeljko Kopic cere întăriri după Petrolul – Dinamo 1-0

Zeljko Kopic nu se ascunde şi cere întăriri. Antrenorul grupării din Ştefan cel Mare a anunţat că mai are nevoie de jucători pentru a se lupta cu şanse pentru evitarea retrogradării.

A fost un meci de luptă. Am creat multe acţiuni unu contra unu. Jucătorii au dat tot ce au mai bun pentru moment, au avut energie în dueluri. Am avut controlul jocului, dar încă avem probleme pe faza ofensivă.

Ne-am descurcat bine în prima repriză, deşi am făcut câteva greşeli atunci când am avut posesia. Trebuie să găsim nişte soluţii să ne prezentăm mai bine. Sper că şi problema lui Velkowski se va rezolva ca să îl avem în următorul meci.

Trebuie să vedem cum se vor adapta jucătorii noi. Încă ne mai gândim la transferuri, dar nu sunt uşor de realizat în perioada de iarnă. Sper totuşi că vom mai face câteva transferuri”, a declarat Zeljko Kopic la finalul meciului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și