Închide meniul

Basarab Panduru n-a avut milă de jucătorii lui Dinamo, după înfrângerea cu Petrolul: „Se mulțumeau cu egalul, nu puteau mai mult”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 ianuarie 2024, 8:23

Basarab Panduru n-a avut milă de jucătorii lui Dinamo, după înfrângerea cu Petrolul: „Se mulțumeau cu egalul, nu puteau mai mult

Basarab Panduru n-a avut milă de jucătorii lui Dinamo, după înfrângerea cu Petrolul

Jucătorii lui Dinamo, înaintea unui meci - Facebook Dinamo Bucureşti

Basarab Panduru n-a avut milă de jucătorii lui Dinamo, care au fost învinşi în primul meci oficial din 2024, 1-0, de Petrolul. Dinamo a ajuns la 14 înfrângeri, fiind încă pe loc retrogradabil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu-mi place cum arată Dinamo, mă așteptam că după victoriile alea de la final de an să vezi altceva. Nu sunt puși la punct, nu au arătat deloc bine.

Basarab Panduru n-a avut milă de jucătorii lui Dinamo, după înfrângerea cu Petrolul

Parcă se mulțumeau cu egalul, nici nu cred că puteau mai mult. Și golul Petrolului a venit din nimic. Vreo 8 jucători de la Dinamo erau acolo și vreo 3 de la Petrolul. Slăbuță rău Dinamo, acum toată lumea e dezumflată”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Georgi Milanov, Darko Velkovski, Eddy Gnahore, Domagoj Pavicic și Petru Neagu sunt cei cinci jucători transferaţi în această iarnă de Dinamo.

Florin Prunea i-a făcut praf pe Zeljko Kopic şi noile transferuri

Florin Prunea s-a descătuşat la adresa croatului de pe banca lui Dinamo. Mai mult, i-a atacat pe doi dintre cei cinci jucători transferaţi de „câini” în această iarnă.

Reclamă

„E unul dintre cele mai slabe jocuri ale lui Dinamo din acest campionat, dacă nu chiar cel mai slab. Nu înțeleg de ce a scos doi atacanți și a jucat la 0-0 pe final. Cu ce o ajuta pe Dinamo asta?

Transferurile… Din ce am văzut, nu pot ajuta mai deloc. Sunt fotbaliști nepregătiți fizic, care nu pot face diferența. O spun cu părere de rău, dar Dinamo va retrograda sigur, dacă joacă tot așa. Nu are nicio șansă să se salveze, la cum a arătat azi”, a declarat Florin Prunea la prosport.ro.

Fostul portar s-a convins după ce i-a văzut, la debut, pe Eddy Gnahore şi Domagoj Pavicic.

Reclamă 4 / 0/3

„Îngrijorător, foarte îngrijorător jocul lui Dinamo. Nu o să înțeleg niciodată schimbările pe care le-a făcut antrenorul în seara asta. Ești în poziția în care ești, ai nevoie de trei puncte.

Tu, la pauză, schimbi atacant și după aceea și al doilea atacant? Și îl introduci pe băiatul ăsta, Gnahore. Săracul, ce chinuială! Sunt probleme mari de tot, jucătorii care au venit sunt total nepregătiți. Pavicic, la fel, nu înțeleg de ce îl mai ții în teren, nici nu i-am auzit numele în a doua repriză„, a mai spus fostul portar al lui Dinamo.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și