Închide meniul

Novak Djokovic, mesaj pentru rivali, după calificarea în sferturi, la Australian Open 2024: „Flacăra încă arde în mine”

Dan Roșu Publicat: 21 ianuarie 2024, 15:15

Reclamă
Novak Djokovic, mesaj pentru rivali, după calificarea în sferturi, la Australian Open 2024: „Flacăra încă arde în mine

Novak Djokovic, mesaj pentru rivali, după calificarea în sferturi, la Australian Open 2024

Novak Djokovic, la Australian Open 2024 - Profimedia Images

Novak Djokovic are un mesaj pentru rivali, după calificarea în sferturi, la Australian Open 2024. „Flacăra încă arde în mine”, e anunţul făcut de Nole, după victoria cu Adrian Mannarino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic a vorbit şi despre duelul cu Mannarino, încheiat 6-0, 6-0, 6-3. Djokovici va juca pentru a 14-a oară în sferturi la Australian Open şi pentru a 58-a oară la un Grand Slam, record deţinut alături de Roger Federer.

Novak Djokovic, mesaj pentru rivali, după calificarea în sferturi, la Australian Open 2024

„Mă gândeam că anul acesta voi fi ceva mai relaxat, mai puţin stresat la antrenamente şi la meciuri. Dar nu este aşa. Intensitatea este în continuare extremă, aşa cum aţi văzut astăzi. Încă aştept ce e mai bun de la mine, de aceea muncesc atât de mult în fiecare zi. Flacăra încă arde în mine.

Nu cred că am fost de multe ori în această situaţie, câştigând primele două seturi cu 6-0, 6-0. Cred că la unul dintre primele mele meciuri de la Roland Garros, poate chiar primul, am jucat cu Robby Ginepri şi am condus cu 6-0, 6-0, 3-0 (în primul tur în 2005, înainte de a câştiga setul al treilea cu 6-3).

Astăzi, a fost multă tensiune în setul al treilea, publicul a vrut să se implice în meci şi ca Adrian să câştige un game. Aproape că am simţit că era un lucru bun să cedez un game pentru a mă putea concentra din nou. Evident, a fost dificil pentru el, dar şi pentru mine, să nu mă gândesc la „triple bagel” (n.r. – când un jucător câştigă un meci în trei seturi cu 6-0).

Reclamă

În general, cred că am jucat foarte bine, mai ales în primele două seturi. Adrian este întotdeauna un adversar dificil; este un jucător ca nimeni altul. Cu el este un fel de joc de-a şoarecele şi pisica. Are talent şi te pune în situaţii foarte inconfortabile pe teren, făcându-te să munceşti. Dar am fost foarte bine pregătit pentru asta şi mi-am executat planul la perfecţie”, a spus Djokovic.

În 2006, la Roland Garros, sârbul a atins primul său sfert de finală. Iar în 19 sezoane consecutive, a ajuns în această fază a competiţiei cel puţin o dată pe an.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-1. Lovitură de teatru la Paris: Mats Hummels a deschis scorul! 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și