Închide meniul

Reacţia lui Rivaldinho după ce a marcat un gol în victoria Farului cu Universitatea Craiova! Ce a spus despre Gică Hagi

Alex Ioniță Publicat: 21 ianuarie 2024, 22:23

Reclamă
Reacţia lui Rivaldinho după ce a marcat un gol în victoria Farului cu Universitatea Craiova! Ce a spus despre Gică Hagi

Reacţia lui Rivaldinho după ce a marcat un gol în victoria Farului cu Universitatea Craiova

Rivaldinho, în timpul unui meci / Profimedia

Reacţia lui Rivaldinho după ce a marcat un gol în victoria Farului cu Universitatea Craiova. Atacantul brazilian din lotul campioanei, fiul marelui Rivaldo, a vorbit după partida cu oltenii patronați de Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Universitatea Craiova și Farul Constanța s-a încheiat cu scorul de 1-2. Duelul de pe stadionul „Ion Oblemenco” a contat pentru etapa cu numărul 22 a sezonului de Liga 1, prima din 2024, și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reacţia lui Rivaldinho după ce a marcat un gol în victoria Farului cu Universitatea Craiova. Mesajul brazilianului

La finalul partidei, Rivaldinho s-a declarat fericit pentru faptul că Farul a obținut 3 puncte în deplasarea de la Craiova. De asemenea, acesta a vorbit și despre Gică Hagi și a spus că echipa ar câștiga toate meciurile dacă ar asculta mereu de „Rege”.

„Știm că trebuie să atacăm mai bine, trebuie să facem tranziția bine. Dacă facem tot ce spune mister putem câștiga orice meci. Eu pot să spun că pauza a fost benefică pentru noi, am lucrat foarte mult. Cred că s-a văzut asta azi pe teren. Am avut o dorință mult mai mare, am făcut un meci mare. Nu este ușor să vii și să câștigi la Craiova. Suntem foarte fericiți că am făcut asta.

Mi-am propus să ajut Farul să câștige fiecare meci. Dorința mea este să câștigăm toate meciurile”, a spus Rivaldinho, potrivit primasport.ro.

Reclamă

Ronaldo Deaconu: „Vreau să joc la EURO!”

Noul jucător al campioanei, Ronaldo Deaconu, a vorbit despre motivele pentru care a refuzat-o pe Dinamo, dar și ce vrea să realizeze la Farul Constanța. Mijlocașul din lotul lui Gică Hagi a dezvăluit faptul că principalul obiectiv, din punct de vedere personal, este convocarea la Campionatul European din Germania, care va avea loc în vara acestui an.

„Am câștigat 3 puncte foarte importante, și echipele din spatele nostru au câștigat în etapa asta. Eu zic că e un pas important, avem jucători buni și acasă, eu zic că avem un grup bun.

Am venit unde am fost dorit de toată lumea, eu zic că asta e cel mai important, să vii unde ești dorit. Ionel Dănciulescu a explicat foarte bine motivul pentru care nu am semnat cu Dinamo. Le urez baftă totuși, eu sper că se vor salva și că noi vom ajunge în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenamentele cu domnul Hagi sunt foarte intense, vrea să dăm totul, este un profesionist. Mă bucur că mă antrenează și voi da tot ce pot ca să ajut Farul. Vreau să profit de șansa mea, vreau să joc pentru a merge la EURO. Cred că toți fotbaliștii vor da tot pentru a merge la EURO. Vreau să profit de șansa asta”, a spus și Ronaldo Deaconu, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:24 Gigi Becali, detalii explozive despre negocierile pentru Louis Munteanu: „Cred că se duc să-l păcălească pe Şucu!” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes 11:08 Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu! „IL Luce” l-a propus pe Marius Şumudică antrenor la Rapid 10:25 La 57 de ani, Myke Tyson nu exclude o revenire incredibilă în ring: „Mulţi ar vrea să fie în locul meu!” Vezi toate știrile
Citește și