Închide meniul

Reacţia lui Rivaldinho după ce a marcat un gol în victoria Farului cu Universitatea Craiova! Ce a spus despre Gică Hagi

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 ianuarie 2024, 22:23

Reacţia lui Rivaldinho după ce a marcat un gol în victoria Farului cu Universitatea Craiova! Ce a spus despre Gică Hagi

Reacţia lui Rivaldinho după ce a marcat un gol în victoria Farului cu Universitatea Craiova

Rivaldinho, în timpul unui meci / Profimedia

Reacţia lui Rivaldinho după ce a marcat un gol în victoria Farului cu Universitatea Craiova. Atacantul brazilian din lotul campioanei, fiul marelui Rivaldo, a vorbit după partida cu oltenii patronați de Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Universitatea Craiova și Farul Constanța s-a încheiat cu scorul de 1-2. Duelul de pe stadionul „Ion Oblemenco” a contat pentru etapa cu numărul 22 a sezonului de Liga 1, prima din 2024, și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reacţia lui Rivaldinho după ce a marcat un gol în victoria Farului cu Universitatea Craiova. Mesajul brazilianului

La finalul partidei, Rivaldinho s-a declarat fericit pentru faptul că Farul a obținut 3 puncte în deplasarea de la Craiova. De asemenea, acesta a vorbit și despre Gică Hagi și a spus că echipa ar câștiga toate meciurile dacă ar asculta mereu de „Rege”.

„Știm că trebuie să atacăm mai bine, trebuie să facem tranziția bine. Dacă facem tot ce spune mister putem câștiga orice meci. Eu pot să spun că pauza a fost benefică pentru noi, am lucrat foarte mult. Cred că s-a văzut asta azi pe teren. Am avut o dorință mult mai mare, am făcut un meci mare. Nu este ușor să vii și să câștigi la Craiova. Suntem foarte fericiți că am făcut asta.

Mi-am propus să ajut Farul să câștige fiecare meci. Dorința mea este să câștigăm toate meciurile”, a spus Rivaldinho, potrivit primasport.ro.

Reclamă

Ronaldo Deaconu: „Vreau să joc la EURO!”

Noul jucător al campioanei, Ronaldo Deaconu, a vorbit despre motivele pentru care a refuzat-o pe Dinamo, dar și ce vrea să realizeze la Farul Constanța. Mijlocașul din lotul lui Gică Hagi a dezvăluit faptul că principalul obiectiv, din punct de vedere personal, este convocarea la Campionatul European din Germania, care va avea loc în vara acestui an.

„Am câștigat 3 puncte foarte importante, și echipele din spatele nostru au câștigat în etapa asta. Eu zic că e un pas important, avem jucători buni și acasă, eu zic că avem un grup bun.

Am venit unde am fost dorit de toată lumea, eu zic că asta e cel mai important, să vii unde ești dorit. Ionel Dănciulescu a explicat foarte bine motivul pentru care nu am semnat cu Dinamo. Le urez baftă totuși, eu sper că se vor salva și că noi vom ajunge în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenamentele cu domnul Hagi sunt foarte intense, vrea să dăm totul, este un profesionist. Mă bucur că mă antrenează și voi da tot ce pot ca să ajut Farul. Vreau să profit de șansa mea, vreau să joc pentru a merge la EURO. Cred că toți fotbaliștii vor da tot pentru a merge la EURO. Vreau să profit de șansa asta”, a spus și Ronaldo Deaconu, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și