Închide meniul

Ivaylo Petev și-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu Farul: „Nu putem să ne bazăm doar pe Mitriță”

Alex Ioniță Publicat: 21 ianuarie 2024, 22:38

Reclamă
Ivaylo Petev și-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu Farul: Nu putem să ne bazăm doar pe Mitriță”

Ivaylo Petev și-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu Farul

Ivaylo Petev, în timpul unui meci / Profimedia

Ivaylo Petev și-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu Farul. Tehnicianul de la Universitatea Craiova a avut un discurs dur, la finalul partidei din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Universitatea Craiova și Farul Constanța s-a încheiat cu scorul de 1-2. Duelul de pe stadionul „Ion Oblemenco” a contat pentru etapa cu numărul 22 a sezonului de Liga 1, prima din 2024, și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ivaylo Petev și-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu Farul

După meciul cu echipa lui Gică Hagi, tehnicianul bulgar a dezvăluit că, în opinia sa, fundașii de la Universitatea Craiova sunt vinovați pentru înfrângerea de pe stadionul Ion Oblemenco. Ivaylo Petev a menționat faptul că echipa sa a pierdut foarte multe mingi ușoare și că Louis Munteanu, atacantul campioanei, s-a distrat cu apărarea echipei sale.

”Din păcate, continuăm să facem greșeli mari. Am avut situația în care am egalat și apoi am primit rapid un gol. Repriza a doua a fost mult mai bună decât prima.

Am avut multe situații în care puteam să dăm gol, dar norocul ne-a întors spatele. 

Reclamă

La primul gol a fost vinovat primul stopper, iar cel de-al doilea stopper la al doilea gol. La goluri suntem vinovați cu toții, trebuie să mai marcăm cel puțin un gol în cea de-a doua repriză.

Numărul nouă (n.r. Louis Munteanu) a jucat singur în atac, iar portarul (n.r. Marian Aioani) a fost impecabil. Cei doi au făcut ca Farul să câștige partida. 

El este jucătorul cheie (n.r. Alex Mitriță), au fost situații, dar nu a avut norocul să marcheze. Și ceilalți 10 trebuie să joace, nu putem să ne bazăm doar pe el. O să analizăm și o să vedem ce trebuie să fie schimbat”, a spus Ivaylo Petev, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia lui Rivaldinho după ce a marcat un gol în victoria Farului cu Universitatea Craiova

Reacţia lui Rivaldinho după ce a marcat un gol în victoria Farului cu Universitatea Craiova. Atacantul brazilian din lotul campioanei, fiul marelui Rivaldo, a vorbit după partida cu oltenii patronați de Mihai Rotaru.

La finalul partidei, Rivaldinho s-a declarat fericit pentru faptul că Farul a obținut 3 puncte în deplasarea de la Craiova. De asemenea, acesta a vorbit și despre Gică Hagi și a spus că echipa ar câștiga toate meciurile dacă ar asculta mereu de „Rege”.

„Știm că trebuie să atacăm mai bine, trebuie să facem tranziția bine. Dacă facem tot ce spune mister putem câștiga orice meci. Eu pot să spun că pauza a fost benefică pentru noi, am lucrat foarte mult. Cred că s-a văzut asta azi pe teren. Am avut o dorință mult mai mare, am făcut un meci mare. Nu este ușor să vii și să câștigi la Craiova. Suntem foarte fericiți că am făcut asta.

Mi-am propus să ajut Farul să câștige fiecare meci. Dorința mea este să câștigăm toate meciurile”, a spus Rivaldinho, potrivit primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” 16:21 Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris 15:51 VIDEOSlovacia – Kazahstan a fost LIVE în AntenaPLAY. Danemarca – Canada, de la 17:20. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului 15:48 VIDEOCarlo Ancelotti a făcut show la parada lui Real Madrid! L-a invitat la dans pe Camavinga în fața a zeci de mii de fani 15:26 „Numere de top!” Ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma! 14:48 Florin Manea a dat cărțile pe față, după ce englezii au anunțat plecarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham: „Interes există!” 14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal 14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” 14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și