Închide meniul

Ivaylo Petev și-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu Farul: „Nu putem să ne bazăm doar pe Mitriță”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 ianuarie 2024, 22:38

Ivaylo Petev și-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu Farul: Nu putem să ne bazăm doar pe Mitriță”

Ivaylo Petev și-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu Farul

Ivaylo Petev, în timpul unui meci / Profimedia

Ivaylo Petev și-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu Farul. Tehnicianul de la Universitatea Craiova a avut un discurs dur, la finalul partidei din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Universitatea Craiova și Farul Constanța s-a încheiat cu scorul de 1-2. Duelul de pe stadionul „Ion Oblemenco” a contat pentru etapa cu numărul 22 a sezonului de Liga 1, prima din 2024, și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ivaylo Petev și-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu Farul

După meciul cu echipa lui Gică Hagi, tehnicianul bulgar a dezvăluit că, în opinia sa, fundașii de la Universitatea Craiova sunt vinovați pentru înfrângerea de pe stadionul Ion Oblemenco. Ivaylo Petev a menționat faptul că echipa sa a pierdut foarte multe mingi ușoare și că Louis Munteanu, atacantul campioanei, s-a distrat cu apărarea echipei sale.

”Din păcate, continuăm să facem greșeli mari. Am avut situația în care am egalat și apoi am primit rapid un gol. Repriza a doua a fost mult mai bună decât prima.

Am avut multe situații în care puteam să dăm gol, dar norocul ne-a întors spatele. 

Reclamă

La primul gol a fost vinovat primul stopper, iar cel de-al doilea stopper la al doilea gol. La goluri suntem vinovați cu toții, trebuie să mai marcăm cel puțin un gol în cea de-a doua repriză.

Numărul nouă (n.r. Louis Munteanu) a jucat singur în atac, iar portarul (n.r. Marian Aioani) a fost impecabil. Cei doi au făcut ca Farul să câștige partida. 

El este jucătorul cheie (n.r. Alex Mitriță), au fost situații, dar nu a avut norocul să marcheze. Și ceilalți 10 trebuie să joace, nu putem să ne bazăm doar pe el. O să analizăm și o să vedem ce trebuie să fie schimbat”, a spus Ivaylo Petev, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţia lui Rivaldinho după ce a marcat un gol în victoria Farului cu Universitatea Craiova

Reacţia lui Rivaldinho după ce a marcat un gol în victoria Farului cu Universitatea Craiova. Atacantul brazilian din lotul campioanei, fiul marelui Rivaldo, a vorbit după partida cu oltenii patronați de Mihai Rotaru.

La finalul partidei, Rivaldinho s-a declarat fericit pentru faptul că Farul a obținut 3 puncte în deplasarea de la Craiova. De asemenea, acesta a vorbit și despre Gică Hagi și a spus că echipa ar câștiga toate meciurile dacă ar asculta mereu de „Rege”.

„Știm că trebuie să atacăm mai bine, trebuie să facem tranziția bine. Dacă facem tot ce spune mister putem câștiga orice meci. Eu pot să spun că pauza a fost benefică pentru noi, am lucrat foarte mult. Cred că s-a văzut asta azi pe teren. Am avut o dorință mult mai mare, am făcut un meci mare. Nu este ușor să vii și să câștigi la Craiova. Suntem foarte fericiți că am făcut asta.

Mi-am propus să ajut Farul să câștige fiecare meci. Dorința mea este să câștigăm toate meciurile”, a spus Rivaldinho, potrivit primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
Vezi toate știrile
Citește și