Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit echipa FCSB-ului şi în derby-ul cu Universitatea Craiova: „Gata, i-am spus lui Rotaru”

Bogdan Stănescu Publicat: 23 ianuarie 2024, 11:39

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit echipa FCSB-ului şi în derby-ul cu Universitatea Craiova: „Gata, i-am spus lui Rotaru

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Profimedia Images

Gigi Becali a dezvăluit echipa FCSB-ului şi în derby-ul cu Universitatea Craiova. Patronul FCSB-ului a anunţat, recent, că va spune mereu echipa înainte de meciuri, după ce a fost chemat la Comisia de Disciplină de secretarul general al FRF, Radu Vişan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În mare parte, Gigi Becali a trasat echipa şi pentru derby-ul cu Universitatea Craiova. Universitatea Craiova – FCSB se joacă duminică, 28 ianuarie, de la ora 20:00. Meciul va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali a dezvăluit echipa FCSB-ului şi în derby-ul cu Universitatea Craiova

Ăştia 3 nu pot lipsi din echipă. Phelipe, Coman şi Băluţă, ca să ştie toată lumea. Fotbalist adevărat (n.r.: Luis Phelipe), se joacă cu mingea, nu o pierde.

Phelipe va juca în centru. El va fi atacant în centrul atacului. Asta e părerea mea. El trebuie să fie în centrul atacului. 500% cu ăştia vom ataca. Olaru şi Şut, al treilea cred că e Lixandru. I-am spus lui Rotaru. Şi cu ăia 2, 8.

Părţile laterale nu le ştim încă. Asta e problema, cu Under 21.

Reclamă

(n.r: E de scos Radunovic?) Nu ştiu eu deocamdată cine iese. Cade Radunovic sau cade Creţu. Între Tavi şi Luis Phelipe nu se mai pune problema, am văzut ieri”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali s-a dezlănţuit după victoria cu UTA: „Eu vreau Liga Campionilor!” Jucătorul lăudat: „E prieten cu mingea!”

Gigi Becali s-a dezlănţuit după victoria celor de la FCSB cu UTA, scor 4-0. Patronul de la FCSB se gândeşte deja la Liga Campionilor. FCSB are un avans de 11 puncte în fruntea clasamentului.

Patronul de la FCSB a fost încântat şi de jocul lui Baba Alhassan, deşi mijlocaşul ghanez nu a fost titular. Baba Alhassan i-a pasat decisiv lui David Miculescu, la golul de 4-0.

Reclamă 4 / 0/3

Eu vreau Liga Campionilor. Eu lucrez la un lucru, să vedem cine este. Când l-am băgat pe Alhassan, am văzut că nu se precipită, are tehnică.

Principala problemă va fi cine joacă. Alhassan, Şut sau Lixandru. Nu poţi, că şi ăia sunt extraordinari. Mai avem în dreapta acolo, că vine ăla, care e rachetă, trebuie să joace. Nana, trebuie să joace că e rachetă.

Mai luaţi în calcul şi că nu a fost Coman, că dacă era şi Coman vă daţi seama ce era. Vreau să spun adevărul, nu vreau să fac nu ştiu ce senzaţie. E Coman în echipă, e 20% în plus.

Baba mi-a plăcut, foarte calm cu mingea. Viziune, tehnică, nu a pierdut o minge, e prieten cu mingea şi stăpânitor la minge. O să fie o problemă, că şi Lixandru a jucat extraordinar”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

FCSB – UTA 4-0. Hat-trick fabulos al lui Darius Olaru! Victoria sezonului pentru FCSB, care s-a distanţat de CFR Cluj şi Rapid

Meciul FCSB – UTA, scor 4-0, a putut fi urmărit în  format LIVE TEXT pe AS.ro. Darius Olaru a fost MVP pe Arena Naţională, cu un hat-trick de senzaţie. Echipa lui Elias Charalambous a obţinut cea mai categorică victorie a sezonului şi s-a distanţat la 11 puncte de CFR Cluj şi Rapid.

FCSB a profitat de eşecul surprinzător al lui CFR Cluj şi a defilat împotriva trupei lui Mircea Rednic. Darius Olaru a fost autorul unei „duble”, în decurs de două minute, în prima repriză. A marcat din nou, din penalty, în minutul 66. A fost pentru prima dată în carieră când căpitanul FCSB-ului reuşeşte un hat-trick. Pe final a marcat şi David Miculescu, care a stabilit rezultatul final, 4-0.

Clasamentul actualizat din Liga 1:

Reclamă

1. FCSB – 47 de puncte
2. CFR Cluj – 36 de puncte
3. Rapid – 36 de puncte
4. Universitatea Craiova – 34 de puncte
5. Sepsi – 33 de puncte
5. Farul – 33 de puncte

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și