Închide meniul

FCSB – UTA 4-0. Hat-trick fabulos al lui Darius Olaru! Victoria sezonului pentru FCSB, care s-a distanţat de CFR Cluj şi Rapid

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 ianuarie 2024, 21:50

FCSB – UTA 4-0. Hat-trick fabulos al lui Darius Olaru! Victoria sezonului pentru FCSB, care s-a distanţat de CFR Cluj şi Rapid

FCSB - UTA 4-0. Hat-trick fabulos al lui Darius Olaru! Victoria sezonului pentru FCSB, care s-a distanţat de CFR Cluj şi Rapid

Darius Olaru şi Adrian Şut, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Meciul FCSB – UTA, scor 4-0, a putut fi urmărit în  format LIVE TEXT pe AS.ro. Darius Olaru a fost MVP pe Arena Naţională, cu un hat-trick de senzaţie. Echipa lui Elias Charalambous a obţinut cea mai categorică victorie a sezonului şi s-a distanţat la 11 puncte de CFR Cluj şi Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a profitat de eşecul surprinzător al lui CFR Cluj şi a defilat împotriva trupei lui Mircea Rednic. Darius Olaru a fost autorul unei „duble”, în decurs de două minute, în prima repriză. A marcat din nou, din penalty, în minutul 66. A fost pentru prima dată în carieră când căpitanul FCSB-ului reuşeşte un hat-trick. Pe final a marcat şi David Miculescu, care a stabilit rezultatul final, 4-0.

Clasamentul actualizat din Liga 1:

1. FCSB – 47 de puncte
2. CFR Cluj – 36 de puncte
3. Rapid – 36 de puncte
4. Universitatea Craiova – 34 de puncte
5. Sepsi – 33 de puncte
5. Farul – 33 de puncte

FCSB – UTA 4-0 LIVE TEXT

Min. 90: FCSB – UTA 4-0! Final de meci.

Reclamă

Min. 82: FCSB – UTA 4-0! David Miculescu a marcat cu un şut pe lângă portarul advers şi a refuzat să se bucure. A ridicat mâinile în aer, în semn de respect faţă de fosta sa echipă.

Min. 75: Dublă schimbare la FCSB. Băluţă şi Darius Olaru au ieşit de pe teren. În locul lor au intrat Miculescu şi Compagno.

Min. 74: FCSB putea mări proporţiile scorului. Luis Phelipe a fost blocat in extremis de portarul lui Mircea Rednic.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 66: FCSB – UTA 3-0! GOOLLL Darius Olaru. Căpitanul FCSB-ului a reuşit prima „triplă” din carieră.

Min. 64: Penalty pentru FCSB! Lixandru a semnat o ratare importantă! A trimis mingea cu capul din apropiere, nu a înscris, dar Omondi l-a lovit. Arbitrul a fost chemat să revadă faza şi a aocrdat penalty.

Min. 56: Ocazie pentru FCSB! Alexandru Băluţă a şutat din interiorul careului, însă Kucher a fost pe poziţii şi a respins in extremis balonul expediat de atacantul roş-albaştrilor.

Min. 46: A început repriza a doua! FCSB a efectuat o singură schimbare la pauză, Alexandru Pantea fiind trimis în teren în locul lui Valentin Creţu. De cealaltă parte, UTA a efectuat trei schimbări. Costa, Stolnik şi David au fost trimişi.

Min. 45+2: Pauză. Jucătorii de la FCSB intră cu avantaj de două goluri la vestiare, graţie „dublei” lui Darius Olaru.

Min. 45+1: O nouă ratare uriaşă pentru UTA. Fabri a primit o pasă perfectă în careu şi a şutat din întoarcere. Nu a reuşit să prindă spaţiul porţii din poziţie ideală!

Min. 39: Octavian Popescu a înscris cu un lob superb, dar tuşierul a ridicat fanionul! Decizia nu a fost schimbată după ce faza a fost verificată cu VAR.

Reclamă

Min. 31: Adrian Şut şi-a încercat norocul cu un şut de la distanţă, dar nu i-a pus probleme lui Kucher.

Min. 22: FCSB – UTA 2-0! Darius Olaru a reuşit „dubla” imediat! Mijlocaşul a punctat cu un şut din interiorul careului, după o gafă în defensiva arădenilor.

Min. 20: FCSB – UTA 1-0! Darius Olaru a deschis scorul pentru roş-albaştri! Căpitanul FCSB-ului a punctat superb, cu un voleu de excepţie, de la marginea careului!

Min. 19: Ocazie pentru FCSB! Luis Phelipe a primit o pasă perfectă de la Valentin Creţu, însă a şutat puţin peste poarta celor de la UTA!

Min. 14: Şansă importantă de gol şi pentru roş-albaştri. Phelipe a centrat din flancul drept, dar lovitura de cap a lui Băluţă nu a fost cadrată şi s-a dus peste transversală.

Min. 11: FCSB cere penalty! Octavian Popescu a centrat, iar mingea a lovit braţul lui Rareş Pop. Viorel Flueran a lăsat jocul să continue!

Min. 8: Ocazie uriaşă a arădenilor! Ariel Lopez a primit o centrare perfectă, a scăpat din marcaj şi a trimis mingea în transversală din apropiere. Ştefan Târnovanu a avut şansă!

Min. 2: Primul şut pe spaţiul porţii FCSB-ului. Freitas a avut un şut deviat, iar Târnovanu a reţinut cu uşurinţă.

Min. 1: A început meciul.

Echipele de start: 

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Ad. Șut, Olaru – Phelipe, Al. Băluță, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad – Panțîru, Compagno, Miculescu, Pandele, Ov. Popescu, Pantea, Alhassan, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

UTA: Kucher – Căpușă, Conte, Benga, Micovschi – A. Lopez, M. Freitas – R. Pop, Fabry, Omondi – Luckassen
Rezerve: Stahl – R. Stanciu, Rodrigues, Cooper, Stolnik, A. David, Trif, Iurasciuc, Bocean
Antrenor: Mircea Rednic

Elias Charalambous a dezvăluit că nu se va putea baza pe serviciile lui Denis Haruţ. Întrebat despre situaţia lui Alexandru Băluţă, cel care s-a accidentat în ultimul meci din 2023, antrenorul cipriot a dezvăluit că mijlocaşul s-a recuperat şi va evolua în duelul cu UTA.

În privinţa lui Florinel Coman, care va fi suspendat pentru cumul de cartonaşe, pentru meciul cu UTA, Charalambous s-a declarat convins de faptul că „Mbappe” va fi înlocuit perfect în primul 11 al roş-albaştrilor.

UTA pune în dificultate orice echipă, dar e important ce vom face noi. După cum mi-am văzut jucătorii antrenându-se, sunt foarte încrezător.

(N.r. Alexandru Băluţă poate juca cu UTA) Da, e 100% pregătit. Singura accidentare pe care am avut-o în cantonament a fost cea a lui Denis Haruţ. Ştim că absenţele fac parte din joc, avem mulţi jucători, este un punct forte al nostru, că nu depindem doar de un jucător. Sigur, Coman e un jucător foarte important pentru noi, dar avem jucători buni care îl pot înlocui mâine”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

De asemenea, Charalambous a oferit declaraţii şi despre situaţia lui Andrea Compagno. Tehnicianul cu licenţă PRO de la FCSB a dezvăluit că atacantul italian este concentrat 100% pe ceea ce are de făcut la formaţia roş-albastră, în ciuda zvonurilor legate de o plecare a sa, din această iarnă.

„Este concentrat 100%, se antrenează cu noi. Nu a arătat nimic, e jucătorul nostru, nu am primit nimic concret despre el. Este profesionist, se antrenează în fiecare zi, sunt fericit că-l am alături de noi„, a mai spus Charalambous.

Ce a putut să spună Mircea Rednic, după ce Gigi Becali a dezvăluit primul 11 înainte de FCSB – UTA

Ce a putut să spună Mircea Rednic, după ce Gigi Becali a dezvăluit primul 11 cu patru zile înaintea meciului FCSB – UTA.

Latifundiarul din Pipera i-a dat bătăi de cap lui Elias Charalambous, după ce a anunţat titularii din prima partidă a anului. A precizat că doi dintre jucătorii aduşi în această iarnă, Baba Alhassan şi Luis Phelipe, vor începe încă din primul minut.

Rednic a precizat că mai are o singură neclaritate. Se aşteaptă totuşi ca Andrea Compagno să fie titular, chiar dacă a fost pus pe „lista neagră” de patron şi este aproape de un transfer.

A fost o declaraţie realistă, corectă. Nu ne-a surprins, pe mine nu m-a surprins. La fundaşul dreapta mai mult ca sigur se va alege între Creţu şi Pantea.

Mai am un semn de întrebare la atacant. Gigi Becali a mers pe mâna lui Băluţă. Eu am zis că Andrea Compagno e acolo, perioada de transfer încă nu s-a încheiat. S-ar putea să joace”, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Pe poziţia de atacant va evolua Alexandru Băluţă, iar în benzi se vor regăsi Octavian Popescu şi Luis Phelipe.

Eu spun că Luis Phelipe e mult mai bun decât Tavi. Acum (n.r. – cu UTA, la următorul meci) va juca el în dreapta, Tavi în stânga și Băluță atacant. Mai jos, Baba, Șut și Olaru. Ngezana cu Dawa, Radunovic și cu Crețu. Gata, am spus echipa”, a declarat Gigi Becali, conform orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:00 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și