Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit echipa FCSB-ului şi în derby-ul cu Universitatea Craiova: „Gata, i-am spus lui Rotaru”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 23 ianuarie 2024, 11:39

Gigi Becali a dezvăluit echipa FCSB-ului şi în derby-ul cu Universitatea Craiova: „Gata, i-am spus lui Rotaru

Gigi Becali a anunţat un nou transfer la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Profimedia Images

Gigi Becali a dezvăluit echipa FCSB-ului şi în derby-ul cu Universitatea Craiova. Patronul FCSB-ului a anunţat, recent, că va spune mereu echipa înainte de meciuri, după ce a fost chemat la Comisia de Disciplină de secretarul general al FRF, Radu Vişan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În mare parte, Gigi Becali a trasat echipa şi pentru derby-ul cu Universitatea Craiova. Universitatea Craiova – FCSB se joacă duminică, 28 ianuarie, de la ora 20:00. Meciul va fi LIVE TEXT pe AS.ro.

Gigi Becali a dezvăluit echipa FCSB-ului şi în derby-ul cu Universitatea Craiova

Ăştia 3 nu pot lipsi din echipă. Phelipe, Coman şi Băluţă, ca să ştie toată lumea. Fotbalist adevărat (n.r.: Luis Phelipe), se joacă cu mingea, nu o pierde.

Phelipe va juca în centru. El va fi atacant în centrul atacului. Asta e părerea mea. El trebuie să fie în centrul atacului. 500% cu ăştia vom ataca. Olaru şi Şut, al treilea cred că e Lixandru. I-am spus lui Rotaru. Şi cu ăia 2, 8.

Părţile laterale nu le ştim încă. Asta e problema, cu Under 21.

Reclamă

(n.r: E de scos Radunovic?) Nu ştiu eu deocamdată cine iese. Cade Radunovic sau cade Creţu. Între Tavi şi Luis Phelipe nu se mai pune problema, am văzut ieri”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali s-a dezlănţuit după victoria cu UTA: „Eu vreau Liga Campionilor!” Jucătorul lăudat: „E prieten cu mingea!”

Gigi Becali s-a dezlănţuit după victoria celor de la FCSB cu UTA, scor 4-0. Patronul de la FCSB se gândeşte deja la Liga Campionilor. FCSB are un avans de 11 puncte în fruntea clasamentului.

Patronul de la FCSB a fost încântat şi de jocul lui Baba Alhassan, deşi mijlocaşul ghanez nu a fost titular. Baba Alhassan i-a pasat decisiv lui David Miculescu, la golul de 4-0.

Reclamă 4 / 0/3

Eu vreau Liga Campionilor. Eu lucrez la un lucru, să vedem cine este. Când l-am băgat pe Alhassan, am văzut că nu se precipită, are tehnică.

Principala problemă va fi cine joacă. Alhassan, Şut sau Lixandru. Nu poţi, că şi ăia sunt extraordinari. Mai avem în dreapta acolo, că vine ăla, care e rachetă, trebuie să joace. Nana, trebuie să joace că e rachetă.

Mai luaţi în calcul şi că nu a fost Coman, că dacă era şi Coman vă daţi seama ce era. Vreau să spun adevărul, nu vreau să fac nu ştiu ce senzaţie. E Coman în echipă, e 20% în plus.

Baba mi-a plăcut, foarte calm cu mingea. Viziune, tehnică, nu a pierdut o minge, e prieten cu mingea şi stăpânitor la minge. O să fie o problemă, că şi Lixandru a jucat extraordinar”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

FCSB – UTA 4-0. Hat-trick fabulos al lui Darius Olaru! Victoria sezonului pentru FCSB, care s-a distanţat de CFR Cluj şi Rapid

Meciul FCSB – UTA, scor 4-0, a putut fi urmărit în  format LIVE TEXT pe AS.ro. Darius Olaru a fost MVP pe Arena Naţională, cu un hat-trick de senzaţie. Echipa lui Elias Charalambous a obţinut cea mai categorică victorie a sezonului şi s-a distanţat la 11 puncte de CFR Cluj şi Rapid.

FCSB a profitat de eşecul surprinzător al lui CFR Cluj şi a defilat împotriva trupei lui Mircea Rednic. Darius Olaru a fost autorul unei „duble”, în decurs de două minute, în prima repriză. A marcat din nou, din penalty, în minutul 66. A fost pentru prima dată în carieră când căpitanul FCSB-ului reuşeşte un hat-trick. Pe final a marcat şi David Miculescu, care a stabilit rezultatul final, 4-0.

Clasamentul actualizat din Liga 1:

Reclamă

1. FCSB – 47 de puncte
2. CFR Cluj – 36 de puncte
3. Rapid – 36 de puncte
4. Universitatea Craiova – 34 de puncte
5. Sepsi – 33 de puncte
5. Farul – 33 de puncte

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și