Închide meniul
Foto

Logodnica lui Ștefan Târnovanu a renunțat la inhibiții! Nu s-a speriat de frig și a avut o apariție electrizantă, în zăpadă

Publicat: 25 ianuarie 2024, 13:08

Reclamă
Logodnica lui Ștefan Târnovanu a renunțat la inhibiții! Nu s-a speriat de frig și a avut o apariție electrizantă, în zăpadă

Logodnica lui Ștefan Târnovanu a renunțat la inhibiții! Nu s-a speriat de frig și a avut o apariție electrizantă, în zăpadă

Loredana Țurcanu este logodnica lui Ștefan Târnovanu / Colaj Instagram

Logodnica lui Ștefan Târnovanu a renunțat la inhibiții și a avut o apariție electrizantă. Loredana Țurcanu se bucură de o vacanță la munte și și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu ultimele imagini pe care le-a postat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La nici o lună după ce a fost cerută în căsătorie de portarul FCSB-ului pe nisipul din Zanzibar, Loredana a schimbat radical decorul. Tânăra în vârstă de 23 de ani, care este de o frumusețe ieșită din comun, a atras toate privirile asupra ei (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Logodnica lui Ștefan Târnovanu a renunțat la inhibiții

Loredana a sfidat gerul pentru a face o ședință foto la munte. S-a afișat în maiou, prin zăpadă. Imaginile postate pe rețelele sociale au adunat imediat sute de aprecieri.

Loredana Țurcanu trăiește, de aproximativ șase ani, o poveste de dragoste cu titularul dintre buturile liderului Ligii 1. Originară din Iași, ea a studiat la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad”. S-a mutat în București după ce Târnovanu a semnat, în 2020, cu FCSB.

Ștefan Târnovanu și Loredana și-au petrecut Sărbătorile în Zanzibar și în Dubai. Portarul în vârstă de 23 de ani a făcut pasul cel mare și și-a cerut iubita în căsătorie într-un cadru feeric.

Reclamă

Spre o viață petrecută alături de tine, Te iubesc!„, a fost mesajul postat de Loredana, imediat după ce a spus: „DA”.

În prezent, Loredana lucrează la un barbershop, pe postul de recepţionistă, şi este foarte strictă cu alimentaţia ei, având un stil de viaţă sănătos.

Câți bani a cerut Gigi Becali pentru Ștefan Târnovanu

În vara anului trecut, Gigi Becali a recunoscut că a avut o ofertă importantă pentru a-l vinde pe Ștefan Târnovanu. Latifundiarul din Pipera a cerut însă 10 milioane de euro pentru a renunța la portarul care este punct fix la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Am primit o ofertă de 3 milioane de euro pentru Târnovanu. Mi-a zis Giovanni, ‘Mă, cât vrei?’. Am zis că vreau 10 milioane. Băi, nu ai cum să critici un om că cere 10 milioane de euro. Atât vreau eu pe marfa mea.

I-am zis lui Giovanni că atât vreau eu. Târnovanu face 30 – 40 de milioane de euro, dar eu atât vreau acum. Dacă are 2 metri și face șpagatul.. Întinde picioarele la 180 de grade. Pisică, este mai tare ca Lobonț„, a spus Gigi Becali.

Patronul roș-albaștrilor i-a „betonat” contractul lui Ștefan Târnovanu. I-a oferit un salariu lunar de 10.000 de euro și l-a convins să semneze până în 2028.

Cota portarului român este într-o continuă creștere și a ajuns la 2.5 milioane de euro. Târnovanu a apărat în toate meciurile FCSB-ului din această ediție de campionat și i-a ajutat pe roș-albaștri să se distanțeze la 11 puncte de CFR Cluj și Rapid. Vicecampioana României are cea mai bună defensivă, cu 20 de goluri primite.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
14
mai
22:09
„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid
14
mai
22:05
Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”
Vezi toate știrile
Citește și