Închide meniul
Foto

Ştefan Târnovanu şi-a cerut iubita în căsătorie, într-o vacanţă exotică! Portarul FCSB-ului se pregăteşte de nuntă

Viviana Moraru Publicat: 27 decembrie 2023, 20:29

Reclamă
Ştefan Târnovanu şi-a cerut iubita în căsătorie, într-o vacanţă exotică! Portarul FCSB-ului se pregăteşte de nuntă

Ştefan Târnovanu şi-a cerut iubita în căsătorie, într-o vacanţă exotică

Ştefan Târnovanu şi iubita lui, Loredana/ Colaj Instagram

Ştefan Târnovanu şi-a cerut iubita în căsătorie, într-o vacanţă exotică. Loredana a postat imagini cu inelul pe care i l-a oferit portarul titular al FCSB-ului, fiind extrem de emoţionată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Târnovanu şi Loredana formează un cuplu de mai bine de cinci ani. Frumoasa de 23 de ani l-a urmat pe iubitul său la Bucureşti, după ce acesta a fost transferat de FCSB.

Ştefan Târnovanu şi-a cerut iubita în căsătorie, într-o vacanţă exotică

Ştefan Târnovanu şi Loredana au ales o destinaţie exotică pentru vacanţa lor de iarnă. Concret, cei doi au mers în Zanzibar, şi pe plajă, portarul de la FCSB şi-a cerut iubita în căsătorie (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

Loredana a postat mai multe fotografii, fiind vizibil emoţionată: „O viaţă alături de tine. Te iubesc”, a transmis iubita lui Târnovanu, pe contul ei de Instagram.

Loredana Ţurcanu are 23 de ani şi este o prezenţe activă pe reţelele de socializare, acolo unde postează des şi atrage toată atenţia. Iubita lui Ştefan Târnovanu este din Iaşi, acolo unde s-a cunoscut şi cu portarul de la FCSB, şi a studiat la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară.

Reclamă

În prezent, Loredana lucrează la un barbershop, pe postul de recepţionistă, şi este foarte strictă cu alimentaţia ei, având un stil de viaţă sănătos.

Ştefan Târnovanu a fost transferat de FCSB în iarna lui 2020, de la Poli Iaşi. La momentul respectiv, Loredana s-a mutat şi ea la Bucureşti, alături de partenerul ei.

Gigi Becali a refuzat să-l vândă pe Ştefan Târnovanu

Gigi Becali a recunoscut că vrea 10 milioane de euro în schimbul lui Ştefan Târnovanu! Latifundiarul din Pipera a recunoscut, totuşi, că ar putea accepta o sumă cuprinsă între 6.5 milioane de euro şi 7 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„M-a sunat Giovanni: «Bă, Gigi, cât vrei pe Târnovanu? Că, uite, am o echipă care dă trei milioane». Și i-am zis: «Da, bă, Giovanni, și eu vreau zece». Că: «Cum, bă, să zic așa ceva»… Băi, Giovanni, ei când ți-au zis ție trei (n.r. milioane) le-a fost rușine? «Păi, da, bă, dar sunt trei milioane». Da, și zece milioane sunt tot zece milioane.

El mi-a zis: «Băi, Gigi, mi-e jenă, mă, să cer zece milioane». Păi, spune-le așa: «Bă, el atât vrea, zece milioane. Așteptați un an și o să vedeți că s-ar putea să vrea mai mult». Are doi metri aproape și la doi metri ai lui are mobilitate…

(n.r. e vreo șansă să se transfere în această vară?) Nu cred. Păi, dacă eu am cerut zece milioane. De la trei, la zece… Dacă ceream cinci, poate dădeau ei patru, dar dacă eu cer zece, mijlocul ar fi șase jumate. Dacă ar da ei șase jumate, șapte… Dar nu cred că dau atât. Eu am cerut zece că atât cred eu că trebuie să iau.

(n.r. poate să devină titular la naționala de seniori?) Nu vreau să critic pe alții, treaba lor ce fac. Fiecare face ce vrea. Nu stau eu acum să îi comand eu lui Edi Iordănescu. Mai ales că i-a și ieșit (n.r. cu Horațiu Moldovan), e treaba lui. Dar eu cred că Moldovan este un portar extraordinar, dar eu cred că Târnovanu e cel mai bun din România de departe (n.r. râde). Mă fac și eu diplomat ca voi, voi m-ați învățat diplomația, eu nu știam”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și