Închide meniul

Reacţia presei internaţionale după anunţul „bombă” al lui Jurgen Klopp că pleacă de la Liverpool: „A şocat lumea fotbalului!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 ianuarie 2024, 13:14

Reclamă
Reacţia presei internaţionale după anunţul „bombă al lui Jurgen Klopp că pleacă de la Liverpool: „A şocat lumea fotbalului!

Reacţia presei internaţionale după anunţul "bombă" al lui Jurgen Klopp că pleacă de la Liverpool

Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool / Colaj Profimediaimages

Reacţia presei internaţionale nu s-a lăsat aşteptată după anunţul „bombă” al lui Jurgen Klopp că pleacă de la Liverpool la finalul sezonului. Vestea incredibilă a făcut imediat înconjurul Europei şi a fost preluată de principalele publicaţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul oficial făcut chiar de Jurgen Klopp a declanşat un „cutremur” media în Marea Britanie. The Sun, BBC şi Daily Mail au intrat imediat în regim de Breaking News.

Reacţia presei internaţionale după anunţul „bombă” al lui Jurgen Klopp că pleacă de la Liverpool

KLOPP RENUNȚĂ Jurgen Klopp anunță că va părăsi Liverpool la sfârșitul sezonului într-o declarație extraordinară„, au transmis jurnaliştii de la The Sun.

Jurgen Klopp nu va mai fi managerul lui Liverpool, la finalul sezonului„, au ieşit în regim de Breaking News şi englezii de la BBC.

Jurgen Klopp șochează lumea fotbalului dezvăluind că o va părăsi pe Liverpool la sfârșitul sezonului, după ce a „rămas fără energie”, în ciuda faptului că echipa sa se luptă pe toate cele patru fronturi„, au titrat cei de la Daily Mail.

Reclamă

Liverpool, este oficial: Klopp pleacă la finalul sezonului„, au transmis italienii de la Gazzetta dello Sport.

Bombă! Klopp anunţă că va pleca de la Liverpool„, este ştirea din deschiderea site-ului marca.com.

Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool în iunie„, au scris şi francezii de la L’Equipe.

Reclamă 4 / 0/3

Declaraţia de adio transmisă de Jurgen Klopp fanilor lui Liverpool

Jurgen Klopp a cucerit toate trofeele alături de Liverpool. Acesta a câştigat Liga Campionilor, în 2020, Premier League, în 2019, cât şi Cupa Angliei, în 2022.

(Am înţeles că ai un mesaj important pe care să îl trimiţi suporterilor) Da, trebuie! Voi pleca de la club la finalul sezonului. Înţeleg că este o veste şoc pentru mulţi oameni în acest moment. Dar vă pot explica, sau măcar să încerc. Iubesc totul la acest club şi oraşul. Dar e o decizie pe care trebuie să o iau.

Cum să spun…nu mai am energie. Nu am o problemă, evident, dar ştiam asta de ceva timp, că va trebui să fac anunţul la un moment dat. Acum sunt bine, dar ştiu că nu mai pot face această muncă din nou şi din nou.

După toţi aceştia ani petrecuţi împreună, după tot acest timp petrecut împreună, respectul şi iubirea au crescut pentru voi. Dar ultimul lucru pe care vi-l datorez este adevărul”, a declarat Jurgen Klopp, într-un videoclip postat pe contul de Twitter al lui Liverpool.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” Vezi toate știrile
Citește și