Închide meniul

Reacţia presei internaţionale după anunţul „bombă” al lui Jurgen Klopp că pleacă de la Liverpool: „A şocat lumea fotbalului!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 ianuarie 2024, 13:14

Reclamă
Reacţia presei internaţionale după anunţul „bombă al lui Jurgen Klopp că pleacă de la Liverpool: „A şocat lumea fotbalului!

Reacţia presei internaţionale după anunţul "bombă" al lui Jurgen Klopp că pleacă de la Liverpool

Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool / Colaj Profimediaimages

Reacţia presei internaţionale nu s-a lăsat aşteptată după anunţul „bombă” al lui Jurgen Klopp că pleacă de la Liverpool la finalul sezonului. Vestea incredibilă a făcut imediat înconjurul Europei şi a fost preluată de principalele publicaţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul oficial făcut chiar de Jurgen Klopp a declanşat un „cutremur” media în Marea Britanie. The Sun, BBC şi Daily Mail au intrat imediat în regim de Breaking News.

Reacţia presei internaţionale după anunţul „bombă” al lui Jurgen Klopp că pleacă de la Liverpool

KLOPP RENUNȚĂ Jurgen Klopp anunță că va părăsi Liverpool la sfârșitul sezonului într-o declarație extraordinară„, au transmis jurnaliştii de la The Sun.

Jurgen Klopp nu va mai fi managerul lui Liverpool, la finalul sezonului„, au ieşit în regim de Breaking News şi englezii de la BBC.

Jurgen Klopp șochează lumea fotbalului dezvăluind că o va părăsi pe Liverpool la sfârșitul sezonului, după ce a „rămas fără energie”, în ciuda faptului că echipa sa se luptă pe toate cele patru fronturi„, au titrat cei de la Daily Mail.

Reclamă

Liverpool, este oficial: Klopp pleacă la finalul sezonului„, au transmis italienii de la Gazzetta dello Sport.

Bombă! Klopp anunţă că va pleca de la Liverpool„, este ştirea din deschiderea site-ului marca.com.

Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool în iunie„, au scris şi francezii de la L’Equipe.

Reclamă 4 / 0/3

Declaraţia de adio transmisă de Jurgen Klopp fanilor lui Liverpool

Jurgen Klopp a cucerit toate trofeele alături de Liverpool. Acesta a câştigat Liga Campionilor, în 2020, Premier League, în 2019, cât şi Cupa Angliei, în 2022.

(Am înţeles că ai un mesaj important pe care să îl trimiţi suporterilor) Da, trebuie! Voi pleca de la club la finalul sezonului. Înţeleg că este o veste şoc pentru mulţi oameni în acest moment. Dar vă pot explica, sau măcar să încerc. Iubesc totul la acest club şi oraşul. Dar e o decizie pe care trebuie să o iau.

Cum să spun…nu mai am energie. Nu am o problemă, evident, dar ştiam asta de ceva timp, că va trebui să fac anunţul la un moment dat. Acum sunt bine, dar ştiu că nu mai pot face această muncă din nou şi din nou.

După toţi aceştia ani petrecuţi împreună, după tot acest timp petrecut împreună, respectul şi iubirea au crescut pentru voi. Dar ultimul lucru pe care vi-l datorez este adevărul”, a declarat Jurgen Klopp, într-un videoclip postat pe contul de Twitter al lui Liverpool.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și