Închide meniul

Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool! Anunţ şoc făcut în Anglia

Viviana Moraru Publicat: 26 ianuarie 2024, 12:52

Reclamă
Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool! Anunţ şoc făcut în Anglia

Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool

Jurgen Klopp, în timpul unui meci la Liverpool/ Profimedia

Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool! Managerul german a făcut un anunţ şoc şi i-a luat prin surprindere pe fanii „cormoranilor”. Klopp a decis să plece de pe Anfield, la finalul sezonului, după nouă sezoane petrecute pe banca lui Liverpool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp a cucerit toate trofeele alături de Liverpool. Acesta a câştigat Liga Campionilor, în 2020, Premier League, în 2019, cât şi Cupa Angliei, în 2022, printre altele.

Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool

Jurgen Klopp a declarat că a luat decizia de a pleca de la Liverpool deoarece nu mai are energie pentru a fi antrenorul „cormoranilor”. Managerul german a mai mărturisit că, după tot ceea ce a trăit alături de fanii trupei de pe Anfield, le este dator acestora cu adevărul.

De asemenea, Klopp a mai dezvăluit că i-a informat pe cei din club încă din luna noiembrie, de plecarea sa, atunci când a început să se planifice campania de transferuri pentru sezonul viitor.

„(Am înţeles că ai un mesaj important pe care să îl trimiţi suporterilor) Da, trebuie! Voi pleca de la club la finalul sezonului. Înţeleg că este o veste şoc pentru mulţi oameni în acest moment. Dar vă pot explica, sau măcar să încerc. Iubesc totul la acest club şi oraşul. Dar e o decizie pe care trebuie să o iau.

Reclamă

Cum să spun…nu mai am energie. Nu am o problemă, evident, dar ştiam asta de ceva timp, că va trebui să fac anunţul la un moment dat. Sunt OK, sănătos. Nimeni nu trebuie să fie îngrijorat în această treabă. Am informat clubul din noiembrie. Când am stat să plănuiesc noul sezon, mi-a venit gândul că nu mai sunt aici, nu mai pot. Am fost surprins de gând, dar atunci a început. A fost un sezon trecut foarte extenuant

După toţi aceştia ani petrecuţi împreună, după tot acest timp petrecut împreună, respectul şi iubirea au crescut pentru voi. Dar ultimul lucru pe care vi-l datorez este adevărul”, a declarat Jurgen Klopp, într-un videoclip postat pe contul de Twitter al lui Liverpool.

Reclamă 4 / 0/3

Jurgen Klopp a scris istorie la Liverpool

Jurgen Klopp a preluat-o pe Liverpool în luna octombrie, a anului 2015. La momentul respectiv, germanul era liber de contract, ca urmare a despărţirii de Borussia Dortmund.

Klopp a scris istorie pe Anfield şi a cucerit şapte trofee. În acest moment, Liverpool se clasează pe primul loc în Premier League, cu 48 de puncte, cu un avans de cinci puncte faţă de rivala Manchester City, echipa de pe locul secund.

Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea de la Liverpool, la doar două zile distanţă după ultimul meci al „cormoranilor”. Trupa de pe Anfield a eliminat-o pe Fulham din semifinalele Cupei Ligii Angliei, şi se va lupta pentru trofeu cu Chelsea.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și