Închide meniul

Rapid cheamă în Giuleşti fanii care vor să vadă derby-ul cu Dinamo, de pe Arena Naţională: „Porţile se vor deschide!”

Publicat: 26 ianuarie 2024, 15:10

Reclamă
Rapid cheamă în Giuleşti fanii care vor să vadă derby-ul cu Dinamo, de pe Arena Naţională: „Porţile se vor deschide!

Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean

Fanii Rapidului, în timpul unui meci pe Giuleşti / Hepta

Rapid cheamă în Giuleşti fanii care vor să vadă derby-ul cu Dinamo, din etapa a 23-a a Ligii 1. Oficialii clubului au luat o decizie surprinzătoare înaintea disputei care va fi sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultraşii Rapidului au refuzat să cumpere cele 2800 de bilete primite de la rivalii din Ştefan cel Mare. Nu au acceptat să stea în inelul de sus al peluzei celui mai mare stadion din România. „Suntem solidari cu suporterii noștri, în decizia de a nu merge la partida cu Dinamo, de pe Arena Națională„, a fost anunţul făcut de club.

Rapid cheamă în Giuleşti fanii care vor să vadă derby-ul cu Dinamo

Suporterii au aflat însă că pot vedea meciul pe stadionul din Giuleşteni.

Ținând cont de faptul că suporterii noștri nu vor fi prezenți în peluza Arenei Naționale, porțile Giuleștiului se vor deschide pentru toți rapidiștii care vor să-i susțină pe baieți de la distanță.

Deoarece #FamiliaRapid este mereu împreună, meciul de sâmbată seara, contra lui Dinamo, va putea fi urmărit pe cele două tabele de marcaj din interiorul stadionului, iar cântecele rapidiștilor vor răsuna până pe Arenă.

Reclamă

Accesul va fi liber, începând cu ora 19:00, în Peluza Nord și Tribuna a II-a, urmând ca și celelalte sectoare să fie deschise în cazul unui numar mare de suporteri„, a fost comunicatul transmis de Rapid, pe contul de Facebook.

Victor Angelescu, mesaj de luptă după ce fanii lui Rapid nu vor merge la derby-ul cu Dinamo

Acţionarul minoritar al giuleştenilor speră ca trupa lui Cristiano Bergodi să câştige duelul de pe Arena Naţională, chiar şi fără fani în tribună.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Angelescu a declarat că va merge la derby-ul cu Dinamo, chiar dacă fanii nu vor fi prezenţi. Acesta nu va boicota partida, şi îi va susţine pe jucătorii lui Cristiano Bergodi din tribune.

De asemenea, oficialul giuleştenilor a mai declarat că absenţa fanilor va conta enorm, însă speră ca Rapid să obţină toate cele trei puncte, din duelul de pe Arena Naţională.

Da, voi merge la meci, normal că merg. Aşa cum fac la majoritatea meciurilor. Mergem pentru că este în Bucureşti, aproape. Suntem solidari cu galeria, dar va merge la meci conducerea. Va conta absenţa lor, avem suporteri care ştiu să facă atmsofera. Vom juca şi pentru ei, sperăm să câştigăm şi fără aportul fanilor”, a declarat Victor Angelescu, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și