Închide meniul

Victor Angelescu, mesaj de luptă după ce fanii lui Rapid nu vor merge la derby-ul cu Dinamo: „Vom câştiga chiar şi fără ei!”

Viviana Moraru Publicat: 26 ianuarie 2024, 12:09

Reclamă
Victor Angelescu, mesaj de luptă după ce fanii lui Rapid nu vor merge la derby-ul cu Dinamo: „Vom câştiga chiar şi fără ei!

Victor Angelescu, mesaj de luptă după ce fanii lui Rapid nu vor merge la derby-ul cu Dinamo

Victor Angelescu şi Dan Şucu/ Hepta

Victor Angelescu a transmis un mesaj de luptă, după ce fanii lui Rapid au anunţat că nu vor merge la derby-ul cu Dinamo. Acţionarul minoritar al giuleştenilor speră ca trupa lui Cristiano Bergodi să câştige duelul de pe Arena Naţională, chiar şi fără fani în tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii celor de la Rapid s-au declarat nemulţumiţi de numărul de bilete primit pentru derby-ul cu Dinamo. Aceştia s-au revoltat şi au anunţat că nu vor merge pe Arena Naţională, la derby-ul cu rivalii.

Victor Angelescu, mesaj de luptă după ce fanii lui Rapid nu vor merge la derby-ul cu Dinamo

Victor Angelescu a declarat că va merge la derby-ul cu Dinamo, chiar dacă fanii nu vor fi prezenţi. Acesta nu va boicota partida, şi îi va susţine pe jucătorii lui Cristiano Bergodi din tribune.

De asemenea, oficialul giuleştenilor a mai declarat că absenţa fanilor va conta enorm, însă speră ca Rapid să obţină toate cele trei puncte, din duelul de pe Arena Naţională.

„Da, voi merge la meci, normal că merg. Aşa cum fac la majoritatea meciurilor. Mergem pentru că este în Bucureşti, aproape. Suntem solidari cu galeria, dar va merge la meci conducerea. Va conta absenţa lor, avem suporteri care ştiu să facă atmsofera. Vom juca şi pentru ei, sperăm să câştigăm şi fără aportul fanilor”, a declarat Victor Angelescu, conform fanatik.ro.

Reclamă

Dinamo va primi vizita celor de la Rapid, în etapa a 23-a din Liga 1. Partida se va desfăşura sâmbătă, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Reacția fanilor lui Dinamo, după ce suporterii lui Rapid au anunțat că nu vor merge la derby

A venit și reacția fanilor lui Dinamo, după ce suporterii lui Rapid au anunțat că nu vor merge la derby. Conflictul dintre cele două galerii, cauzat de situația biletelor de la derby, este departe de a se încheia.

”Opriți ipocrizia!

Reclamă 4 / 0/3

Pentru colivia asta meschină, cu un cearceaf alb pus intenționat pentru a vă bate joc de oaspeți, vreți peluză întreagă pe Arenă?!

Ar fi multe de dezgropat, dar enumerăm doar câteva. În tur, oricât ați arunca vina pe Jandarmerie, știm că șicanele și interzicerea coregrafiei Magneto au fost venite de la voi. Să ne amintim de anii ’90-2002, când vă dădeam peluză întreagă pe Dinamo, vouă și steliștilor, ca mai apoi să începeți să faceți țarcuri mari, apoi mici, apoi și mai mici, apoi sus în ele sau un mic cotlon lateral al unei tribune”

Nu ați putut să țineti un moment de reculegere pentru un poloist dinamovist care a murit în bazinul vostru, în schimb ați putut să afișați noaptea, pe ascuns, un mesaj la oficială când am retrogradat, iar acum mizeriile astea cu șicanări, culmea, tot voi victime.

Chiar nu vă e jenă deloc?! Voi vorbiți de mentalitate?! A avea mentalitate nu înseamnă a fi și naivi. Primiți ceea ce meritați, ba chiar prea mult”, a fost mesajul fanilor lui Dinamo, citat de digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și