Închide meniul

Verdictul specialistului, după cea mai controversată fază din Farul – FCU Craiova 1-0: „Nu putem să fim orbi!”

Viviana Moraru Publicat: 27 ianuarie 2024, 8:18

Reclamă
Verdictul specialistului, după cea mai controversată fază din Farul – FCU Craiova 1-0: „Nu putem să fim orbi!

Verdictul specialistului, după cea mai controversată fază din Farul - FCU Craiova 1-0

Duel în partida Farul - FCU Craiova/ Hepta

Verdictul specialistului, după cea mai controversată fază din Farul – FCU Craiova 1-0, nu a întârziat să apară. Constantin Zotta a analizat faza la care oltenii au cerut penalty, şi a ajuns la concluzia că trupa lui Adrian Mititelu ar fi meritat să primească lovitură de la 11 metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a învins-o la limită pe FCU Craiova, unicul gol al meciului fiind marcat de Ronaldo Deaconu. Campioana a urcat pe locul patru, după a doua victorie consecutivă.

Verdictul specialistului, după cea mai controversată fază din Farul – FCU Craiova 1-0

În minutul 77 al duelului de la Ovidiu, a avut loc un moment controversat. Damien Dussaut, fundaşul celor de la Farul, l-a faultat în interiorul careului pe Compagnucci. Faza a fost analizată şi în camera VAR, însă arbitrul partidei, Iulian Călin, a luat decizia de a nu acorda lovitură de la 11 metri, după ce s-a consultat şi cu ceilalţi arbitri.

Constantin Zotta a revăzut faza, la finalul meciului, şi a tras concluziile. Fostul arbitru a declarat că centralul meciului de la Ovidiu a greşit în defavoarea lui FCU Craiova, şi ar fi trebuit să acorde penalty la intrarea întârziată a lui Damien Dussaut.

De asemenea, Zotta a mai declarat că nu înţelege cum arbitrii au ajuns la decizia de a nu acorda penalty, ţinând cont de faptul că faza a fost analizată câteva minute.

Reclamă
Reclamă

„E un atac întârziat de sancţionat, e chiar clar penalty. S-a verificat, această verificare pleacă tot de la Călin, cumva. A verificat, mă gândesc că… Dacă a durat aşa de mult, ei au comunicat. Este evident cine loveşte minge. Nu ştiu care e motivul pentru care nu s-a dat penalty. Nu putem să fim orbi, dă în piciorul lui Compagnucci. E clar că Dussaut ajunge mai târziu, evident”, a declarat Constantin Zotta, conform orangesport.ro.

Adrian Mititelu, acuzaţii uluitoare după ce FCU Craiova nu a primit penalty cu Farul

Adrian Mititelu a făcut acuzaţii uluitoare după ce FCU Craiova nu a primit penalty cu Farul. Farul – FCU Craiova s-a încheiat 1-0.

„Am vorbit cu jucătorii noștri, cu cei serioși, nu cei plângăcioși, acea fază e foarte clar de penalty și al doilea galben pentru jucătorul de la Constanța. Dacă era în careul nostru, în 5 secunde era pusă pe var. Nu e o surpriză pentru mine.

Reclamă

Acest Iulian Călin e omul de încredere al lui Bodescu. Bodescu conduce arbitrajul, el face, el drege, Vassaras acoperă doar, ca să fie pus unul care să fie înjurat și ei să aibă liniște.

Bodescu taie și spânzură, are probleme cu mine că n-am achiesat la ce a vrut el. O să vină momentul când o să vorbesc. El e cel mai important om din FRF, fotbalul românesc e condus de el. Burleanu e mai mult plecat, Bodescu face jocurile, arbitrajul e «afacerea» lui.

E «cosa nostra» (n.r. mafia siciliană), o variantă mai mică! Spun adevărul, chiar dacă pare o nebunie! Controlează sistemul”, a declarat Adrian Mititelu pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:14

LIVE VIDEOFC Porto – Arouca, în AntenaPLAY (20:00). Famalicao – Nacional se joacă ACUM! Spectacol total în Liga Portugal

18:01

„Un tâlhar!” Andrei Nicolescu, făcut praf de Cornel Dinu: „Compromite istoria lui Dinamo”. Atac fără precedent al „Procurorului”

17:59

Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon

17:39

Noi detalii despre starea lui Mircea Rednic, după ultimele probleme de sănătate! Ce se întâmplă cu antrenorul de la UTA

17:31

Manuel Neuer, săgeţi către Thomas Tuchel! Ce schimbări a adus Vincent Kompany la Bayern Munchen: „Este ceva diferit”

17:21

Nicolo Napoli a anunţat că îl reclamă pe Adrian Mititelu la FIFA: „E urât! Am vorbit cu avocatul”

1 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 2 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 3 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 4 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”
Citește și