Închide meniul

Adrian Mititelu, acuzaţii uluitoare după ce FCU Craiova nu a primit penalty cu Farul: „E cosa nostra, nu vor să-l supere pe Hagi”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 ianuarie 2024, 22:55

Adrian Mititelu, acuzaţii uluitoare după ce FCU Craiova nu a primit penalty cu Farul: „E cosa nostra, nu vor să-l supere pe Hagi

Adrian Mititelu, acuzaţii uluitoare după ce FCU Craiova nu a primit penalty cu Farul

Adrian Mititelu, în timpul unui meci/ Hepta

Adrian Mititelu a făcut acuzaţii uluitoare după ce FCU Craiova nu a primit penalty cu Farul. Farul – FCU Craiova s-a încheiat 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 76 al partidei a avut loc un duel în careu între Compagnucci şi Dussaut. Oltenii au reclamat o lovitură de la 11 metri. După mai multe minute, centralul Andrei Moroiță a decis să nu dicteze nimic, după ce s-a consultat cu arbitrii din camera VAR.

Adrian Mititelu, acuzaţii uluitoare după ce FCU Craiova nu a primit penalty cu Farul

Am vorbit cu jucătorii noștri, cu cei serioși, nu cei plângăcioși, acea fază e foarte clar de penalty și al doilea galben pentru jucătorul de la Constanța. Dacă era în careul nostru, în 5 secunde era pusă pe var. Nu e o surpriză pentru mine.

Acest Iulian Călin e omul de încredere al lui Bodescu. Bodescu conduce arbitrajul, el face, el drege, Vassaras acoperă doar, ca să fie pus unul care să fie înjurat și ei să aibă liniște.

„Bodescu taie şi spânzură, e cel mai important om din FRF”

Bodescu taie și spânzură, are probleme cu mine că n-am achiesat la ce a vrut el. O să vină momentul când o să vorbesc. El e cel mai important om din FRF, fotbalul românesc e condus de el. Burleanu e mai mult plecat, Bodescu face jocurile, arbitrajul e «afacerea» lui.

Reclamă

El are putere foarte mare în fotbalul românesc, a trimis o brigadă cu temă clară. Nu spun că cei de la Farul sunt implicați, ci e legat de noi, trebuie să pierdem cu orice preț. Nu-i acuz pe cei de la Constanța. Dar Hagi, fiind un nume foarte mare, ei vor să fie într-o relație bună cu el, să nu-l supere. Au îmbinat utilul cu plăcutul acum.

„O să ajungem la DNA, am probe”

O să duc și eu dovezi la Comisii dacă mă cheamă și o să ajungem la DNA. Am probe, nu doar informații. Degeaba le duc acum, că n-au chef de ele, au treburi mai importante. Bodescu controlează și Adunarea Generală.

E «cosa nostra» (n.r. mafia siciliană), o variantă mai mică! Spun adevărul, chiar dacă pare o nebunie! Controlează sistemul”, a declarat Adrian Mititelu pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Aurelian Chițu a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Farul: „Am avut un penalty clar! Doar dacă nu vrei, nu îl dai”

Aurelian Chițu a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Farul. Jucătorul de la FCU Craiova s-a declarat revoltat de modul în care centralul a judecat fazele din meci.

Partida dintre Farul și FCU Craiova s-a încheiat cu victoria campioanei, cu scorul de 1-0. Duelul care a deschis etapa cu numărul 23 a sezonului de Liga 1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Jucătorul echipei patronate de Adrian Mititelu a menționat faptul că, în opinia sa, formația sa a fost dezavantajată de arbitraj. Aurelian Chițu spune că FCU Craiova ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri. Totuși, acesta a recunoscut faptul că echipa a făcut un meci slab și că nu este corect să dea vina doar pe arbitraj.

„Trebuie să recunoaștem că în seara asta nu am făcut un meci bun. Am intrat foarte slab. Era o șansă foarte bună pentru noi, de a rămâne în cursa pentru play-off. Am jucat foarte slab astăzi, la Rapid am jucat mai bine, dar am pierdut și acolo.

Nu cred că meritam mai mult, dar am avut un penalty foarte clar. Nu ai cum, doar să nu vrei să îl dai! Nu e corect să vorbim despre arbitraj, am jucat slab, dar și în prima repriză am avut o lovitură liberă, s-a văzut că nu vede. Au fost și dueluri umăr la umăr, dădea fault doar pentru ei. Asta este.

Chiar simțim la fiecare meci o ură împotriva noastră. Noi am jucat foarte rău, dar și arbitrajul contează. Doar cu FCSB, în Cupă, am avut un arbitraj ok. Nu suntem într-o situație foarte bună, am început cu două înfrângeri (n.r. anul), trebuie să batem pe Dinamo neapărat!”, a spus Aurelian Chițu, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și