Închide meniul

Camelia Potec, aleasă membru al Comitetului Executiv al European Aquatics

Dan Roșu Publicat: 27 ianuarie 2024, 19:12

Reclamă
Camelia Potec, aleasă membru al Comitetului Executiv al European Aquatics

Camelia Potec, aleasă membru al Comitetului Executiv al European Aquatics

Camelia Potec, în timpul unui interviu - Antena Sport

Preşedintele forului naţional, Camelia Potec, a fost aleasă membru al Comitetului Executiv al European Aquatics – Federaţia Europeană de Nataţie, transmite, sâmbătă, FRNPM.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul acestei săptămâni, la Atena s-a desfăşurat Congresul de alegeri al European Aquatics, iar România a fost reprezentantă de preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec, alături de antrenorul federal Silviu Anastase.

Camelia Potec, aleasă membru al Comitetului Executiv al European Aquatics

Camelia Potec a fost aleasă, sâmbătă, membru al Comitetului Executiv al Federaţiei Europene de Nataţie, mandat care se va desfăşura între 2024 şi 2028.

La acelaşi congres a fost reales în funcţia de preşedinte al European Aquatics, Antonio Silva.

În ultimii doi ani, FRNPM a organizat în România trei competiţii importante: Campionatul European de înot pentru juniori, Campionatul european de sărituri în apă pentru juniori (2022) şi Campionatul European de înot în bazin scurt pentru seniori (2023).

Reclamă

„Nu mă întrebaţi cât costă!” Ion Ţiriac, investiţie pentru istorie, în România

Ion Ţiriac va face o investiţie pentru istorie, în România. Miliardarul român a dezvăluit că va construi o nouă sală de sport, care îi va purta numele Nadiei Comăneci. Acesta nu a vrut însă să mărturisească şi costul investiţiei, dezvăluind însă că este unul extrem de ridicat.

Ion Ţiriac a dezvăluit că pe lângă sala de sport, care va avea o capacitate de 12.000 de locuri, va construi şi un bazin de dimensiuni olimpice.

Miliardarul român a dezvăluit că după finalizarea lucrărilor, întregul complex sportiv de la Otopeni va purta numele de „Ţiriac City”. Ţiriac a construit deja un patinoar, la Otopeni.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă descurc eu cumva. Sala…suntem undeva pe aproape să o batem în cuie. Se poate face o sală. Trebuie făcut de jur împrejur tot ce trebuie pentru o sală de 12.000 de locuri, pentru sport. 15.000 de locuri pentru altceva, muzică, festivităţi. Se poate! Ştiu, în măsură de 90%, cât costă. Nu întrebaţi, o să cădeţi pe jos. Se poate face, fundaţia îmi dă banii. Guvernul nu participă.

Bazinul, aici la 20 de metri, al lui Potec, pare că începe la 1 aprilie, se termină anul acesta. Sala Nadiei, să vedem cât ne ţin forţele, ca să facem. Am pornit cu tăvălugul pe această treabă care se numeşte Otopeni, se va numi „Ţiriac City”. Îi fac sala Nadiei, am promis, o fac. Bazin olimpic, acoperit, pentru Potec, doar pentru copii, nu mă interesează juniori. Îi pregătesc pe cei de 12, 13 ani, ca să se ducă în sport. Îi luăm la trei ani…Cu o floare nu se face primăvară, dar măcar răsare o floare”, a declarat Ion Ţiriac.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 Radu Drăgușin e gata să plece de la Tottenham! Echipa care oferă 46 de milioane de euro pentru fundașul român 10:00 „Cel mai frumos moment!” Ștefan Târnovanu nu și-a ascuns emoțiile după ce FCSB a primit trofeul de campioană! 9:32 Lovitură pentru FCSB înainte de preliminariile UEFA Champions League! Campioana nu va fi cap de serie în turul doi 9:23 Gigi Becali l-a „înțepat” pe Dan Șucu, imediat după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Rar întâlnești ca el!” 9:06 „Îmi doresc să rămân!” Risto Radunovic, anunț important după FCSB – CFR Cluj 0-1! Alte vedete doresc prelungirea contractului 8:23 VideoImagini spectaculoase de la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Sărbătoare în fața Ateneului Român, alături de mii de fani 0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și