Închide meniul

Camelia Potec, aleasă membru al Comitetului Executiv al European Aquatics

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 ianuarie 2024, 19:12

Camelia Potec, aleasă membru al Comitetului Executiv al European Aquatics

Camelia Potec, aleasă membru al Comitetului Executiv al European Aquatics

Camelia Potec, în timpul unui interviu - Antena Sport

Preşedintele forului naţional, Camelia Potec, a fost aleasă membru al Comitetului Executiv al European Aquatics – Federaţia Europeană de Nataţie, transmite, sâmbătă, FRNPM.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul acestei săptămâni, la Atena s-a desfăşurat Congresul de alegeri al European Aquatics, iar România a fost reprezentantă de preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec, alături de antrenorul federal Silviu Anastase.

Camelia Potec, aleasă membru al Comitetului Executiv al European Aquatics

Camelia Potec a fost aleasă, sâmbătă, membru al Comitetului Executiv al Federaţiei Europene de Nataţie, mandat care se va desfăşura între 2024 şi 2028.

La acelaşi congres a fost reales în funcţia de preşedinte al European Aquatics, Antonio Silva.

În ultimii doi ani, FRNPM a organizat în România trei competiţii importante: Campionatul European de înot pentru juniori, Campionatul european de sărituri în apă pentru juniori (2022) şi Campionatul European de înot în bazin scurt pentru seniori (2023).

Reclamă

„Nu mă întrebaţi cât costă!” Ion Ţiriac, investiţie pentru istorie, în România

Ion Ţiriac va face o investiţie pentru istorie, în România. Miliardarul român a dezvăluit că va construi o nouă sală de sport, care îi va purta numele Nadiei Comăneci. Acesta nu a vrut însă să mărturisească şi costul investiţiei, dezvăluind însă că este unul extrem de ridicat.

Ion Ţiriac a dezvăluit că pe lângă sala de sport, care va avea o capacitate de 12.000 de locuri, va construi şi un bazin de dimensiuni olimpice.

Miliardarul român a dezvăluit că după finalizarea lucrărilor, întregul complex sportiv de la Otopeni va purta numele de „Ţiriac City”. Ţiriac a construit deja un patinoar, la Otopeni.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă descurc eu cumva. Sala…suntem undeva pe aproape să o batem în cuie. Se poate face o sală. Trebuie făcut de jur împrejur tot ce trebuie pentru o sală de 12.000 de locuri, pentru sport. 15.000 de locuri pentru altceva, muzică, festivităţi. Se poate! Ştiu, în măsură de 90%, cât costă. Nu întrebaţi, o să cădeţi pe jos. Se poate face, fundaţia îmi dă banii. Guvernul nu participă.

Bazinul, aici la 20 de metri, al lui Potec, pare că începe la 1 aprilie, se termină anul acesta. Sala Nadiei, să vedem cât ne ţin forţele, ca să facem. Am pornit cu tăvălugul pe această treabă care se numeşte Otopeni, se va numi „Ţiriac City”. Îi fac sala Nadiei, am promis, o fac. Bazin olimpic, acoperit, pentru Potec, doar pentru copii, nu mă interesează juniori. Îi pregătesc pe cei de 12, 13 ani, ca să se ducă în sport. Îi luăm la trei ani…Cu o floare nu se face primăvară, dar măcar răsare o floare”, a declarat Ion Ţiriac.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și