Închide meniul

„Nu mă întrebaţi cât costă!” Ion Ţiriac, investiţie pentru istorie, în România! Noul plan al miliardarului român

Publicat: 27 ianuarie 2024, 12:41

Reclamă
„Nu mă întrebaţi cât costă! Ion Ţiriac, investiţie pentru istorie, în România! Noul plan al miliardarului român

Ion Ţiriac, investiţie pentru istorie, în România

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment/ Hepta

Ion Ţiriac va face o investiţie pentru istorie, în România. Miliardarul român a dezvăluit că va construi o nouă sală de sport, care îi va purta numele Nadiei Comăneci. Acesta nu a vrut însă să mărturisească şi costul investiţiei, dezvăluind însă că este unul extrem de ridicat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac a dezvăluit că pe lângă sala de sport, care va avea o capacitate de 12.000 de locuri, va construi şi un bazin de dimensiuni olimpice.

Ion Ţiriac, investiţie pentru istorie, în România

Omul de afaceri a declarat că întreaga investiţie o va face pentru copii, cu ajutorul fundaţiei sale. Acesta a mărturisit că o parte din lucrări vor demara încă din acest an, de pe 1 aprilie.

Miliardarul român a dezvăluit că după finalizarea lucrărilor, întregul complex sportiv de la Otopeni va purta numele de „Ţiriac City”. Ţiriac a construit deja un patinoar, la Otopeni.

„Mă descurc eu cumva. Sala…suntem undeva pe aproape să o batem în cuie. Se poate face o sală. Trebuie făcut de jur împrejur tot ce trebuie pentru o sală de 12.000 de locuri, pentru sport. 15.000 de locuri pentru altceva, muzică, festivităţi. Se poate! Ştiu, în măsură de 90%, cât costă. Nu întrebaţi, o să cădeţi pe jos. Se poate face, fundaţia îmi dă banii. Guvernul nu participă.

Reclamă

Bazinul, aici la 20 de metri, al lui Potec, pare că începe la 1 aprilie, se termină anul acesta. Sala Nadiei, să vedem cât ne ţin forţele, ca să facem. Am pornit cu tăvălugul pe această treabă care se numeşte Otopeni, se va numi „Ţiriac City”. Îi fac sala Nadiei, am promis, o fac. Bazin olimpic, acoperit, pentru Potec, doar pentru copii, nu mă interesează juniori. Îi pregătesc pe cei de 12, 13 ani, ca să se ducă în sport. Îi luăm la trei ani…Cu o floare nu se face primăvară, dar măcar răsare o floare”, a declarat Ion Ţiriac.

„Miliardarul necunoscut” Englezii, şocaţi când au aflat ce avere are Ion Ţiriac

Englezii au rămas şocaţi când au aflat ce avere are Ion Ţiriac. Fostul jucător de tenis a avut un succes uriaş în ultimii ani şi este acum unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri. Forbes estimează că românul în vârstă de 84 de ani este pe locul 1488 la nivel mondial, cu o avere de 2 miliarde de dolari.

Jurnaliştii de la dailystar.co.uk i-au făcut o prezentare surprinzătoare lui Ţiriac. „Miliardarii necunoscuţi din sport – un fotbalist din familia regală, un fost număr 5 din tenis şi un şef din cricket cu 81 de miliarde de lire sterline”, este titlul ştirii în care se specifică cum a ajuns românul să se îmbogăţească.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă le-ai cere la 100 de oameni să numească cel mai bogat jucător de tenis din lume, din trecut sau din prezent, probabil că aceştia i-ar enumera pe Novak Djokovic, Roger Federer şi Serena Williams.

Răspunsul corect este, de fapt, Ion Ţiriac. S-ar putea să nu aibă atât de multe titluri de Grand Slam, dar este atât de bogat încât a fost primul miliardar al României, în 2007. Are de şapte ori mai mulţi bani decât Djokovic.Ţiriac a profitat de dispariţia comunismului din ţara lui şi a înfiinţat prima bancă privată din România.

S-a extins apoi în afaceri cu amănuntul, asigurări şi companii aeriene. Pe lângă faptul că deţine un avion privat, se spune despre el că este singura persoană de pe planetă care deţine nu unul, ci două Rolls-Royce Phantom IV„, scrie sursa citată anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și