Închide meniul

Barcelona – Villarreal 3-5! Dezastru pentru Xavi! 16 goluri primite în 13 zile şi două trofee ratate

Dan Roșu Publicat: 27 ianuarie 2024, 21:55

Reclamă
Barcelona – Villarreal 3-5! Dezastru pentru Xavi! 16 goluri primite în 13 zile şi două trofee ratate

Barcelona - Villarreal 3-5

Barcelona - Villarreal 3-5 - Profimedia Images

Barcelona – Villarreal 3-5 a fost încă un meci de coşmar pentru Xavi, în La Liga. Catalanii au pierdut incredibil meciul de pe Stadion Estadi Olímpic, după ce revenise senzaţional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Submarinul galben” a condus cu 2-0, după golurile marcate de Moreno şi Akhomach. Barcelona a revenit în numai 11 minute, după reuşitele lui Gundogan, Pedri şi autogolul lui Bailly.

Barcelona – Villarreal 3-5! Dezastru pentru Xavi

Barcelona părea că se îndreaptă spre victorie, dar a urmat o perioadă de coşmar: Guedes a egalat în minutul 84, Sorloth i-a adus pe oaspeţi în avantaj în minutul 90+9, iar Morales a stabilit scorul final, în minutul 90+12.

Echipa lui Xavi a ajuns la 16 goluri încasate în ultimele 13 zile, timp în care a pierdut şi două trofee, după 1-4 cu Real Madrid în finala Supercupei şi 2-4 cu Bilbao, în Cupa Regelui. Victoriile au venit cu Betis, 4-2 şi cu Salamanca, 3-1, în Cupa Spaniei.

Xavi poate pleca de la Barcelona

Xavi a făcut un anunţ categoric, după ce Barcelona a fost eliminată din Cupa Spaniei. Managerul catalanilor a dezvăluit că va pleca de pe banca echipei, la finalul sezonului, în cazul în care formaţia pe care o antrenează nu este la nivelul dorit de el.

Reclamă

Barcelona a fost eliminată din Cupa Spaniei de către Athletic Bilbao. Catalanii au fost învinşi cu 2-4, meciul fiind decis după ce s-au jucat şi cele două reprize de prelungiri, scorul după cele 90 de minute fiind de 2-2. A urmat acum şi dezastrul din campionat cu Villarreal.

„Dacă la sfârșitul sezonului nu suntem la un nivel competitiv va trebui să plec. Știu unde sunt, este un club de top. Aici la Barça trebuie să câștigi titluri sau vei fi în pericol.

Sunt convins că proiectul de aici are un potențial maxim cu jucători tineri de top”, a declarat Xavi, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:16 VIDEOIndicente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” 10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One Vezi toate știrile
Citește și