Închide meniul

Barcelona – Villarreal 3-5! Dezastru pentru Xavi! 16 goluri primite în 13 zile şi două trofee ratate

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 ianuarie 2024, 21:55

Barcelona – Villarreal 3-5! Dezastru pentru Xavi! 16 goluri primite în 13 zile şi două trofee ratate

Barcelona - Villarreal 3-5

Barcelona - Villarreal 3-5 - Profimedia Images

Barcelona – Villarreal 3-5 a fost încă un meci de coşmar pentru Xavi, în La Liga. Catalanii au pierdut incredibil meciul de pe Stadion Estadi Olímpic, după ce revenise senzaţional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Submarinul galben” a condus cu 2-0, după golurile marcate de Moreno şi Akhomach. Barcelona a revenit în numai 11 minute, după reuşitele lui Gundogan, Pedri şi autogolul lui Bailly.

Barcelona – Villarreal 3-5! Dezastru pentru Xavi

Barcelona părea că se îndreaptă spre victorie, dar a urmat o perioadă de coşmar: Guedes a egalat în minutul 84, Sorloth i-a adus pe oaspeţi în avantaj în minutul 90+9, iar Morales a stabilit scorul final, în minutul 90+12.

Echipa lui Xavi a ajuns la 16 goluri încasate în ultimele 13 zile, timp în care a pierdut şi două trofee, după 1-4 cu Real Madrid în finala Supercupei şi 2-4 cu Bilbao, în Cupa Regelui. Victoriile au venit cu Betis, 4-2 şi cu Salamanca, 3-1, în Cupa Spaniei.

Xavi poate pleca de la Barcelona

Xavi a făcut un anunţ categoric, după ce Barcelona a fost eliminată din Cupa Spaniei. Managerul catalanilor a dezvăluit că va pleca de pe banca echipei, la finalul sezonului, în cazul în care formaţia pe care o antrenează nu este la nivelul dorit de el.

Reclamă

Barcelona a fost eliminată din Cupa Spaniei de către Athletic Bilbao. Catalanii au fost învinşi cu 2-4, meciul fiind decis după ce s-au jucat şi cele două reprize de prelungiri, scorul după cele 90 de minute fiind de 2-2. A urmat acum şi dezastrul din campionat cu Villarreal.

„Dacă la sfârșitul sezonului nu suntem la un nivel competitiv va trebui să plec. Știu unde sunt, este un club de top. Aici la Barça trebuie să câștigi titluri sau vei fi în pericol.

Sunt convins că proiectul de aici are un potențial maxim cu jucători tineri de top”, a declarat Xavi, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și