Închide meniul

Xavi, anunţ categoric după ce Barcelona a fost eliminată din Cupa Spaniei: „Voi pleca!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 ianuarie 2024, 8:39

Xavi, anunţ categoric după ce Barcelona a fost eliminată din Cupa Spaniei: „Voi pleca!

Xavi, anunţ categoric după ce Barcelona a fost eliminată din Cupa Spaniei

Xavi, în timpul unui meci la Barcelona/ Profimedia

Xavi a făcut un anunţ categoric, după ce Barcelona a fost eliminată din Cupa Spaniei. Managerul catalanilor a dezvăluit că va pleca de pe banca echipei, la finalul sezonului, în cazul în care formaţia pe care o antrenează nu este la nivelul dorit de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona a fost eliminată din Cupa Spaniei de către Athletic Bilbao. Catalanii au fost învinşi cu 2-4, meciul fiind decis după ce s-au jucat şi cele două reprize de prelungiri, scorul după cele 90 de minute fiind de 2-2.

Xavi, anunţ categoric după ce Barcelona a fost eliminată din Cupa Spaniei

Xavi a fost foarte dezamăgit de jocul echipei sale, fiind de părere că Barcelona trebuie să câştige trofee în fiecare sezon, fiind un club de top. Managerul catalanilor a transmis că are încredere maximă în proiectul pe care l-a început pe Camp Nou, cu jucători tineri, însă susţine că e gata să plece, în cazul în care la finalul sezonului echipa nu este la un nivel competitiv.

„Dacă la sfârșitul sezonului nu suntem la un nivel competitiv va trebui să plec.

Știu unde sunt, este un club de top. Aici la Barça trebuie să câștigi titluri sau vei fi în pericol.

Reclamă

Sunt convins că proiectul de aici are un potențial maxim cu jucători tineri de top”, a declarat Xavi, citat de Fabrizio Romano.

Xavi o pregăteşte pe Barcelona de la sfârşitul anului 2021. În acest sezon, catalanii au fost umiliţi de Real Madrid, în finala Supercupei, şi au fost eliminaţi şi din sferturile Cupei Spaniei. De asemenea, în campionat, trupa de pe Camp Nou se clasează pe locul trei, la o distanţă de opt puncte faţă de liderul Girona.

Barcelona vrea să transfere un jucător exilat de Manchester United

Barcelona bagă mâna în buzunar pentru jucătorul exilat de Manchester United! Mason Greenwood, care evoluează sub formă de împrumut la Getafe, este dorit de catalani. Internaţionalul englez de 22 de ani a devenit persoană non-grata pe Old Trafford, în urma acuzaţiilor de tentativă de viol şi agresiune. La începutul anului trecut, acuzaţiile au fost retrase.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă procesul nu a mai continuat, Manchester United a făcut tot posibilul pentru a scăpa de Greenwood, iar internaţionalul englez a ajuns la Getafe, sub formă de împrumut. Acum, Barcelona este aproape de a îl cumpăra pe tânărul de 22 de ani.

Prestaţiile lui Greenwood la Getafe au atras atenţia, iar Barcelona a devenit interesată de serviciile internaţionalului englez. Potrivit marca.com, care citează presa engleză, Greenwood se află printre priorităţle catalanilor pentru sezonul viitor.

Barcelona oferă 46 de milioane de euro pentru jucătorul catalogat „noua mare speranţă a fotbalului englez”. Greenwood mai are contract cu Manchester United până în 2025, dar clubul de pe Old Trafford ar fi mai mult decât încântat să încheie definitiv relaţiile cu acesta.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și