Închide meniul

Răzvan Marin, comparat ironic cu Roberto Carlos după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus: „Parcă e o clonă”

Alex Ioniță Publicat: 28 ianuarie 2024, 10:13

Reclamă
Răzvan Marin, comparat ironic cu Roberto Carlos după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus: Parcă e o clonă”

Răzvan Marin a fost comparat ironic cu Roberto Carlos, după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus

Răzvan Marin / Profimedia

Răzvan Marin a fost comparat ironic cu Roberto Carlos, după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus, din etapa cu numărul 22 a sezonului de Serie A. Mijlocașul român a fost „luat la țintă” de comentatorul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Juventus și echipa românului, Empoli, s-a încheiat cu scorul de 1-1. Mijlocașul echipei naționale a fost introdus în teren cu doar câteva secunde înainte de finalul acestei partide.

Răzvan Marin, comparat ironic cu Roberto Carlos după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus

După ce a fost introdus pe teren, Răzvan Marin a executat o lovitură liberă de la mare distanță, iar balonul trimis de acesta a trecut mult peste poarta lui Szczesny. După această fază, centralul partidei a fluierat finalul meciului.

Comentatorul Matteo Bonetti, de la CBS, a avut o reacție ironică după ce Răzvan Marin a fost introdus în teren doar pentru a executa o lovitură liberă. Acesta l-a comparat pe român cu Roberto Carlos, fost fotbalist brazilian, cunoscut pentru modul în care executa loviturile libere.

„Îmi place că Răzvan Marin a fost introdus de Empoli doar pentru a executa lovitura liberă. De parcă ar fi o clonă a lui Roberto Carlos, care bate constant de la 40 de metri. Toată această pregătire doar pentru a trimite ulterior mingea în afara stadionului”, a notat italianul, pe contul său de Twitter.

Reclamă

Răzvan Marin se află sub formă de împrumut la Empoli, fiind legitimat la Cagliari, club care îl achiziționa în 2021 pentru 10 milioane de euro de la Ajax. A adunat 53 de partide în tricoul acestei formații, în care a marcat 2 goluri și a oferit 4 pase decisive.

În momentul de față este cotat la suma de 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2021, în perioada în care juca la Cagliari. La momentul respectiv, site-ul menționat anterior îl cota la 15 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce notă a primit Răzvan Marin după ce Empoli a câştigat la scor de neprezentare meciul cu Monza

În etapa cu numărul 21 a sezonului de Serie A, Empoli s-a impus cu scorul de 3-0 în fața celor de la Monza.

Răzvan Marin a fost înlocuit după o oră de joc de Youssef Maleh. Internaţionalul român a primit nota 6.7 pentru prestaţia sa de la sofascore.com. Cea mai mare notă a primit-o Szymon Zurkowski, cel care a marcat toate cele trei goluri ale lui Empoli.

Polonezul a deschis scorul în minutul 13 şi a majorat diferenţa în minutul 38. Zurkowski a realizat hat-trick-ul în minutul 73.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:16 „Premiul pentru fraierii fotbalului!” Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat! 1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” 0:30 „Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA 0:13 Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final” 0:08 VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi 12
mai
23:56
„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor”
12
mai
23:43
Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu
12
mai
23:38
Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău
Vezi toate știrile
Citește și