Închide meniul

Răzvan Marin, comparat ironic cu Roberto Carlos după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus: „Parcă e o clonă”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 28 ianuarie 2024, 10:13

Răzvan Marin, comparat ironic cu Roberto Carlos după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus: Parcă e o clonă”

Răzvan Marin a fost comparat ironic cu Roberto Carlos, după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus

Răzvan Marin / Profimedia

Răzvan Marin a fost comparat ironic cu Roberto Carlos, după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus, din etapa cu numărul 22 a sezonului de Serie A. Mijlocașul român a fost „luat la țintă” de comentatorul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Juventus și echipa românului, Empoli, s-a încheiat cu scorul de 1-1. Mijlocașul echipei naționale a fost introdus în teren cu doar câteva secunde înainte de finalul acestei partide.

Răzvan Marin, comparat ironic cu Roberto Carlos după ce a atins o singură dată mingea în meciul cu Juventus

După ce a fost introdus pe teren, Răzvan Marin a executat o lovitură liberă de la mare distanță, iar balonul trimis de acesta a trecut mult peste poarta lui Szczesny. După această fază, centralul partidei a fluierat finalul meciului.

Comentatorul Matteo Bonetti, de la CBS, a avut o reacție ironică după ce Răzvan Marin a fost introdus în teren doar pentru a executa o lovitură liberă. Acesta l-a comparat pe român cu Roberto Carlos, fost fotbalist brazilian, cunoscut pentru modul în care executa loviturile libere.

„Îmi place că Răzvan Marin a fost introdus de Empoli doar pentru a executa lovitura liberă. De parcă ar fi o clonă a lui Roberto Carlos, care bate constant de la 40 de metri. Toată această pregătire doar pentru a trimite ulterior mingea în afara stadionului”, a notat italianul, pe contul său de Twitter.

Reclamă

Răzvan Marin se află sub formă de împrumut la Empoli, fiind legitimat la Cagliari, club care îl achiziționa în 2021 pentru 10 milioane de euro de la Ajax. A adunat 53 de partide în tricoul acestei formații, în care a marcat 2 goluri și a oferit 4 pase decisive.

În momentul de față este cotat la suma de 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2021, în perioada în care juca la Cagliari. La momentul respectiv, site-ul menționat anterior îl cota la 15 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce notă a primit Răzvan Marin după ce Empoli a câştigat la scor de neprezentare meciul cu Monza

În etapa cu numărul 21 a sezonului de Serie A, Empoli s-a impus cu scorul de 3-0 în fața celor de la Monza.

Răzvan Marin a fost înlocuit după o oră de joc de Youssef Maleh. Internaţionalul român a primit nota 6.7 pentru prestaţia sa de la sofascore.com. Cea mai mare notă a primit-o Szymon Zurkowski, cel care a marcat toate cele trei goluri ale lui Empoli.

Polonezul a deschis scorul în minutul 13 şi a majorat diferenţa în minutul 38. Zurkowski a realizat hat-trick-ul în minutul 73.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și